-
Ostatnie posty
-
Przez Artur Brol · Napisano
@kojoLadne skrzyneczki. Cos w tym ksztalcie i wykonczeniu jest. Kupiłeś tego CXN od Cambridge? Chyba ze zle widzę 😊 -
@kojo proszę zrób jak radzą rasowi audiofile. Mnie tam daleko, ale zlituj się i nie wystawiaj tego wzmaka. Tutaj powinno się pojawić ponieważ, ale Ty już sam dobrze wiesz, że i z jakimkolwiek innym wzmocnieniem dużej wartości dodanej nie będzie. Masz kolumny jakich 4/5 forum już zazdrości. Jesteś jeszcze nieopierzonym audiofilem, jeszcze audioEgo malutkie, jeszcze tyle recenzji do przeczytania przed Tobą. Usłyszałeś brzmienie, dobrze się Tobie zrobiło, emocji struna wibruje. Pozwól niech i pudło zarezonuje. Ode mnie jeden tip. Wygodny fotel nabądź. Bez dziękuję, dostałem taki tip od melomana. Powodzenia.
-
Próbowałeś zresetować amplituner. Jeżeli to licencja sprzętowa (przypisana do amplitunera) i reset nie pomoże to zwróć się do serwisu Arcam-a.
-
Przez Józef Herczek · Napisano
Finalnie wylądował rDAC z zasilaniem liniowym. No i spore zaskoczenie. Każde pasmo uległo poprawie, wszystko się uporządkowało, lepsza separacja przy głośnych odsłuchach. Generalnie wypadł znacznie lepiej niż Fiio K11 R2R. Zostaje
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy