-
Ostatnie posty
-
Przez Salon Planeta Dźwięku · Napisano
Teraz nie wiem czy chcę żebyś wpadł z nim z nim czy bez niego E tam. Ja lecę na monitorach studyjnych, co prawda w bliskim polu i nic mnie tak nie cieszy jak ta precyzja, ale to oczywiście kwestia gustu i pokrewnych zainteresowań -
Dzięki za info. Będę omijać szerokim łukiem gdybym wpadł na głupi pomysł kupna czegokolwiek u nich.
-
Kupujesz najtańszy interfejs jaki jest na rynku, łączysz go z kompem i opticalem wychodzisz do XDuoo albo Powernode`a. Nie wiem jak z jakością, w domyśle sygnał powinien iść passthrough, ale na ile to się dzieje - nie wiem. Możesz zainwestować w coś lepszego, ale to jedyna droga. Zewnętrzny interfejs. Może się nawet okazać, że XDuoo pójdzie w odstawkę jak dobrze pokombinujesz. -
Nie. Po prostu lepiej kontrolują bas. Aczkolwiek nie dowiesz się tego nie porównując tych dwóch modeli w jednym pomieszczeniu. Tak czy inaczej 50-tki to inna liga i dół mają opanowany do perfekcji. Przypomnę tylko, że jeśli ktoś jest zainteresowany tego typu porównaniami to teraz jest to możliwe nie tylko w Warszawie, ale i w Katowicach
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy