-
Ostatnie posty
-
Wbrew pozorom całkiem nieźle sobie z nimi radzą, ale jak jest możliwość, to im wyżej - tym lepiej w przypadku połączenia Buchardtów z lampą.
-
I jeszcze raz, bo kolega chyba nie przeczytał ze zrozumieniem. Nie odnosiłem się do tego, co gra, a co nie gra. Odnosiłem się do wpisu Planety Dźwięku: "Systemy dzielone mają zwykle [...] mniej szumów własnych...". Otóż szumy są wielkością obiektywną, mierzalną. I nie jest tak, że dzielonki szumią mniej niż integry. Pomiary wskazują, że jest często wprost przeciwnie. Po prostu wpis Planety Dźwieku mógł wprowadzać w błąd, więc pozwoliłem sobie go skomentować. A teraz Ty mi wytłumacz, co do za definicja, z rękojmi której, zestaw pre/końcówka jest lepszy od integry?
-
Przez Sandor Clegane · Napisano
Nie chcę Cię martwić, ale philipsy jeszcze te najtańsze to szrot straszny. Za te same pieniądze (jak trafisz na promkę) masz sony ht-sd40. I zagra lepiej i będzie działał przynajmniej. Z tym to bym sobie dał spokój chyba, że chce Ci się to oddawać na reklamacje i czekać kilka tyg, aż naprawią bądź wymienią. To jedyna opcja, bo tu nikt Ci nie powie co się zepsuło i jak to naprawić.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy