-
Ostatnie posty
-
Juliana Priestera niedawno kupiłem i mnie nie kopnęło niestety.... Bright Size to w sumie zapomniałem 😁 Podobnie Solstice. Obie mogłyby byc i u mnie. A Afric Pepperbird to taka plyta, którą czasem uwielbiam, a czasem w ogóle nie rozumiem. Ale jej pierwszy utwór to jest mistrzostwo świata i okolic!
-
Przez il Dottore · Napisano
Jasne. Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów. Do KD instalacja KD a do stereło - osobne klocki nadające się do stereło. Młotkośrubokręt nigdy nie będzie dobrym młotkiem ani dobrym śrubokrętem. -
Przez il Dottore · Napisano
Na podstawie Twoich filmów to ja bym kupił wszystko! No, może trochę przesadzam. Tak czy owak - wielkie wrażenie na tych filmikach zrobiły na mnie Cannabisy i te drugie większe kolumny od polskiego producenta. Niestety - cytując Klasyka: "cyfra hamuje". A absolutny TOP z Twoich filmików to był Cohen z Guarneri pędzonych lampą. No to kurka grało muzykę! Takie granie lubię i szanuję! 👍 Zabaw się w takiego człowieka... Co byś powiedział o kablach Siltech Classic Legend 880 po wysłuchaniu tego filmiku?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy