-
Ostatnie posty
-
Przez Artur Brol · Napisano
Dzieki. A jest, jest. Rzeczywiście, troche cierpliwości się przydaje. Ściągnąłem sobie ten obraz w dużej rozdzielczości. Jak powiększam to poprostu wow. Te detale. Zresztą jak układam Bitwę pod ... To jest niesamowite co człowiek potrafi zrobić. Ja nawet nie potrafię narysować poprawnie kota, a tutaj jeden z drugim takie rzeczy na płótnie odwalali. Takie cos to chętnie na ścianie zawieszę. -
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Możemy to potwierdzić Małe, wręcz malutkie, ale jeśli mają stać w salonie do 20 metrów, to naprawdę sobie tam poradzą. Oczywiście, nie będzie tam niskiego basu, dużej dynamiki, ale w zamian dostaniemy plastyczne i lekko ocieplone granie za małe pieniądze. Zapraszamy oczywiście, na odsłuchy https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-aktywne/audio-technica-at-sp3x.html -
Przypomniałeś mi młode lata. Jak byłem w podstawówce , a gazety czy tygodniki wydawane były na papierze z przemiału , wujek z ZACHODU przywiózł mi kalendarz ścienny. Były to dużego formatu reprodukcje znanych obrazów na błyszczącym lakierowanym papierze. Na pierwszej stronie był właśnie obraz Cole , który układasz. Po za tym były tam reprodukcje obrazów Bosha , Muncha , Botticellego ..... Oj , długo wisiał ten kalendarz. Gratuluje hobby , zapewne ćwiczy cierpliwość , a jak się ukończy to jest na czym oko zawiesić.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy