-
Ostatnie posty
-
Mam od kilku lat aplikację iPeng, którą obsługuję z 10" iPada - okładki widać wyśmienicie - ma bardzo dużo ustawień regulacyjnych, pewnie poradzi sobie z wyświetlaczem Toucha.
-
To już zacznij szukać po zachodnich forach, bo ja już nie pamiętam jak się wskaźniki zmieniało ☹️ Prawdopodobnie będziesz musiał kupić BubbleUPnP do obsługi z tabletu, bo oryginalna apka miała chyba problemy z pracą w wyższych rozdzielczościach. I nawet nie wiem czy jest nadal dostępna. U mnie dobrze działa z Logitech Media Server Version: 8.5.2 - 1716215514 @ Sun 26 May 2024 05:49:02 PM CEST
-
Przez il Dottore · Napisano
Ja? Jak świnia w błocie! Widzisz... Niby Mercedes firma poważna, niby wprowadzając model do produkcji przeprowadzali(???) badania stabilności jazdy a finalnie ich wyrób nie przechodzi testu łosia. I tu bym się zastanowił, czy jednak Chińczyk nie byłby lepszą opcją. Tym bardziej, że cennik GLB zaczyna się jakieś 30 tys. cebulionów powyżej miejsca, gdzie cennik Jaecoo się kończy. PS: Masz Head-up display? Bo Chinol ma. -
Przez terracan1929 · Napisano
Kup chinola i zaliczaj testy łosia. Kto Ci broni? W życiu przejechałem ponad milion kilometrów. Różnymi autami - Mercedes - kilka modeli , Hyudnai - kilka modeli , Fiat - kilka modeli, a od stycznia jeżdżę GLB i jestem mega zadowolony. Dobrze się prowadzi, dobrze przyspiesza, miło spędza się w nim czas. Wcześniej jeździłem 8 lat A-klasą W176, też się dobrze jeździło. Teraz, czasami jeżdżę także nową A45 S+ i też się dobrze jeździ. Jeśli chodzi o motoryzacyjną stronę życia, jestem szczęśliwy. A Ty?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy