Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Projekt jest. Maszyny też. Nic tylko zarabiać.
    • Możesz do obliczania ułożenia desek skorzystać z prostego kalkulatora, np. QRDude. https://www.subwoofer-builder.com/qrdude.htm Tylna ściana nie musi być jednolita. Można układać jedna głębiej, druga płycej.
    • A ja nie znam zespołu Niechęć, ale za to znam efekt Dragana w portrecie okładka z prawej. 😉 Album właśnie włączyłem sobie w Deezer, ciekawy muzycznie. Niekoniecznie moze trafiać w gusta, ale ciekawy ciekawy.
    • W pracy słucham zawsze rzeczy nowych (tzn. nieznanych mi dotąd albo po prostu nowości). Tu jedna z ciekawszych nieznanych staroci (2016 😉). Niechęć - "[self-titled]". Zespół mi znany, płyta nie. Świetne połączenie rocka i jazzu ale nie mylić w tym przypadku z jazz-rockiem, czy fusion. Czytałem w wywiadzie, że założenie było takie: by fani rocka uważali muzykę za rock z elementami jazzu, a fani jazzu - za jazz z elementami rocka... Jako miłośnik jednego i drugiego gatunku stwierdzam, że się udało (jedno i drugie 😁). Okładka tej płyty skłania do skojarzeń i poszukiwań w związku z okładką innej ich płyty "Śmierć w miękkim futerku". To mogłaby być ta sama osoba. Niestety nie udało mi się tego ustalić.             jak z rodzinnego albumu.... Babunia....😎
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...