-
Ostatnie posty
-
Przez Webster.brd · Napisano
Cube Audio Cytat z ich strony: "We are a manufacturer of unique and one of most advanced fullrange speakers in the world. Superb sound that redefines fullrange drivers is finally available speakers in the world. Superb sound that redefines fullrange drivers is finally available for you." -
Zgadzam się z Piotrem. Wyższa cena rodzi większe wymagania. Punkty oddają subiektywną ocenę relacji jakości do ceny, a nie jakość w skali bezwzględnej.
-
Kiedyś w innym wątku też to sugerowałem. Miałem okazję słuchać z Operami - bardzo fajna, dość uniwersalna lampka. (Ewentualnie Unison Research Triode 25 - to model, który sam chętnie bym poznał, bo nie miałem okazji. Ale to jeszcze trochę drożej.) Na pewno, podobnie jak Sławka, bardziej by mnie kusiła prawdziwa lampa niż ciepły tranzystor typu MF M5xi.
-
Rzecz gustu. Gdybym kiedyś szukał innego pieca do swoich Dynek, to na pewno brałbym pod uwagę między innymi używane egz. Accuphase'a, Luxmana czy... Pathosa w klasie A. Niemal równie pewne jest to, że nie patrzyłbym w ogóle na mocne czyste trany w AB. Szanuję takie konstrukcje, ale dynamika, kontrola, czy przejrzystość nie są już na szczycie mojej listy kryteriów.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy