-
Ostatnie posty
-
Przez marcinmarcin · Napisano
Nie popluj się. Zamach stanu po przegranych wyborach się wam nie uda. Ale już zniszczyliście wiarę w demokrację. O podziale społeczeństwa już nie wspomnę. Niby kaczor mial dzielić... -
@MasatoWyleczyłem się z tego, - kupiłem monitory, które przeznaczone są do studia (mają wzmak w sobie), ale również można na nich słuchać muzyki z przyjemnością i teraz jak pojawi się jakiś sybilant to wiem, że to wina nagrania, problem ze wzmacniaczami i kablami mam z głowy. Dodatkowo taki Genelec lub Neumann ma system dsp,, który skoryguje złe pomieszczenie jak coś gwiżdże na wysokich lub jak jest coś nie tak z wokalem lub basem. Ostatnio słuchałem tego modelu w bliskim i średnim polu : https://www.skylarkmusicstore.com/pl/monitory-audio-studyjne/atc-scm25a-pro-mk2/ sama przyjemność.
-
Witam, minęło trochę czasu i nie kupilem jeszcze kolumn a mam pytanie co do Sonus Faber grand piano home do mojego Roksan k3 którego zmienię w przyszłości na supernait3 lub lewka Tucana 2. Możecie mi coś opowiedzieć o tych kolumnach względem silver 500 czy taka zamiana ma sens ? Czy te kolumny zagrają mocniej z równie dobrym basem jak w silverach ?
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy