Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Teściowa przyjechała niezapowiedziana. - A co mama tu robi? - A, przyjechałam w odwiedziny. - Aż z Warszawy? - No tak... Zostanę tak długo jak tylko będziecie chcieli! - To mama nawet herbaty nie wypije?
    • Podczas kalibracji ustawiłem na połowe. Ale już poprawiłem, dałem w AVR na 0 i wyregulowałem gałką na ucho Teraz sub wybudza się bez problemu nawet na niskiej głośności i brzmi dalej bardzo dobrze
    • Tak. Dawniej uwielbiałem Dunlopy a teraz to jest masakra a nie kapcie.  Na szczęście Goodyear wciąż trzyma poziom, wóz jak przyklejony, szczególnie na mokrym to doceniam a w IRL wciąż mokro.  My tu sobie gadu-gadu a tymczasem Jaecoo 5 wchodzi na polski rynek już w przyszłym miesiącu. Jest to młodszy brat Jaecoo 7, podobna sylwetka ale IMO mniej proporcjonalna. Rozmiar pi x oko Hultaja Kony. Plotki mówią o cenie od...99 tys. cebulionów.  Pakuj manatki Dusterze!  Oprócz wielu ficzerów na pokładzie auto posiada Pet Mode - można zostawiać psa w upale w zamkniętym samochodzie a klima wciąż będzie chłodzić! Będzie benzyna, hybryda i pełny elektryk. Ale dog not included!          
    • https://x.com/MSZ_RP/status/1970177055917502568   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...