-
Ostatnie posty
-
A czy wyłaczaleś monitory z tylu? One nie przechodza w standby? Szkoda, ze nie probowales po xlr. Jednak z dobrym pre jest rożnica. Wydaje mi sie, ze lepsza dynamika, transjenty, otwartość. To jeszcze sprawdzę. Narazie glównie interesuje mnie sam monitor. Do pierdółek jeszcze dojdę.
-
@pairtick to będzie OT ,ale wyjaśnię: Gdy Urban startował z rzecznikowaniem miałem 6 lat jeśli przyjąć,że był to 81'. Parę lat później pamiętam jak przez mgłę,że dziwiłem się oglądając TV, że pan rzecznik mówi jedno,a ja na ulicy widzę drugie. Tyle. Później,co zrozumiałe nie politykowałem,bo gdy walnęła komuna nieźle zawirowało w moim domu rodzinnym ,a zatem i u mnie. Potem jeszcze przed moją 20tką zacząłem czytywać regularnie "NIE",które jako jedyne waliło bez pardonu we wszystkie afery,bez względu na pochodzenie polityczne. Z czasem przestałem czytać,bo podobnie jak dziś nikt z winnych nie trafiał za kraty. Nigdy nie badałem na poważnie życiorysu Urbana,bo i nie mam możliwości by uczynić to rzetelnie. A,że był bystry,to każdy średnio rozgarnięty zauważy czytając dostępne materiały jego autorstwa. A fakt,że na początku jego kariery komuna zabronila mu publikować daje do myślenia. Być może przed stanem wojennym poszedł w oportunizm. Większość tajemnic zabrał do grobu
-
Bez przesady, biznes ma to w dupie.
-
...ale chyba dyskusja nie toczy się na temat różnicy w brzmieniu poszczególnych streamerów tylko różnicy w brzmieniu pomiędzy sterowaniem przez firmową aplikację a connect TEGO SAMEGO urządzenia... 😕 ...dyskusja nie dotyczy różnicy jakości obrazu poszczególnych telewizorów tylko różnicy w wyświetlaniu obrazu przez TEN SAM telewizor kiedy przerzucamy kanały różnymi pilotami... 🙃 ...ale chyba faktycznie nie bardzo wszyscy są zorientowani jak to wszystko działa... i o czym ta dyskusja jest... 🫢 Nic nie szkodzi... Bądźcie zdrowi... 🤗
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy