-
Ostatnie posty
-
Jeśli macie taki zapis w swoim regulaminie i na jego podstawie odrzucacie możliwość zareklamowania produktu, to przykro mi, ale jest to klauzula niedozwolona. Żaden wewnętrzny regulamin sklepu nie ma wyższości nad ogólnie przyjętymi przepisami prawa. Taki zapis jest nieważny. Kupujący nie ma obowiązku sprawdzania towaru przy kurierze i spisywania od razu protokołu szkody. Przecież to jest nierealne. Do reszty nie będę się odnosił.
-
Aczkolwiek, to Rosenberg może skutecznie skłonić do sprzedania gitary ☹️
-
Jasne, masz całkowitą racje przedmówco. Nauczka dla mnie - temat zamknięty, głośnik działa, a z usług hi-fi i tak pewnie będę korzystał bo pomimo tej sytuacji uważam że to mimo wszystko dobry sklep, kazdy błędy popełnia. Tyle i aż tyle, dzięki wszystkim za odpowiedz.
-
Przez Grzesiek202 · Napisano
Ja też nie. A ja rozumiem. Bo miałem odwrotną sytuację, bo to salon zgłosił mi uszkodzenie zwróconego wzmacniacza 3 dni po przyjęciu paczki. I najgorsze jest to, że w ogóle nie chcieli ze mną gadać na temat jakiegoś kompromisu czy rozwiązania. Tylko zablokowali kasę. Jasne, że możesz iść do rzecznika praw, czy sądu, ale twoje osiem tysięcy jest na ich koncie. Taka różnica Parę razy coś kupowałem z Top-Hi Fi, kilka razy wypożyczałem, ale z osobistym odbiorem i takim też zwrotem. Żadnych problemów nie miałem. Jeszcze się powtórzę: nie znam sprawy, ale ja już zawsze robię tak: kurier tylko kiedy jestem w domu, dostaje człowiek na piwko, czeka te 5 minut aż wszystko sprawdzę i śpię spokojniej. Polecam.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy