-
Ostatnie posty
-
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Cześć Warto zainteresować się nowym modelem od B&W, model PI6 Bardzo dobre ANC i świetnie leżą w uchu. Wątpię, żeby mogły Ci wypaść z ucha nawet w czasie intensywnych ćwiczeń https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/bowers-wilkins-pi6.html?color=1709&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PMAX] Brand&utm_id=23046519358&utm_term=&utm_content=&utm_source_platform=Google+Ads&gad_source=1&gad_campaignid=23046520699&gbraid=0AAAAAD3sgsEW8T-0A5UgF_ILJex1JOb1A&gclid=CjwKCAjw04HIBhB8EiwA8jGNbXpSOQpoftJhrzpcyhGrJMEb1YpqDlP1mzdVBXTSBNJfGFxYR2wvLBoC_2gQAvD_BwE -
Nie. Nie miałem okazji przesłuchać żadnej z w/w. Robię rozeznanie i listę - żeby wiedzieć w ogóle co ociera się o moje preferencje i co mógłbym do czego i z czym porównywać i o co w ogóle pytać gdy wybiorę się do salonu. Te w/w DACi już mam - oba (Fiio K17 i lampowo-hybrydowy xDuoo TA-32) mają wbudowane wzmacniacze słuchawkowe i zbalansowane wyjścia liniowe XLR, mogą działać jako przedwzmacniacze. Na Aryach Stealth V3 oba brzmią obłędnie, w testach na kolumnach - z tego co słyszałem na youtube - też sobie radzą całkiem nieźle.
-
Taka, można by rzec, lekka krzyżówka 😉
-
-
Ostatnio poruszane tematy