-
Ostatnie posty
-
Przez Raj Arjun Singh · Napisano
With ₹8k, a full 5.1.2 Atmos setup isn't realistic. Focus first on quality 2.1 your Edifiers are fine for now, but upgrade to a stronger sub (used if possible). Good bass + proper placement will transform movies and music far more than cheap Atmos add-ons. Later, save for an AVR and surrounds to expand. Teufel Theater 500 is solid but far above this budget and needs an AVR. Start small, build step by step you'll get a pleasant cinema without wasting money. -
Nie ściemniając (jak to zaćmienie 😉) fotki robił mój kolega, nie mam zielonego pojęcia czym.
-
Cześć 🙂 Niestety pokój i warunki są bardzo niesprzyjające pod kątem możliwości audio. Rozważyłbym niewielkie konstrukcje z rynku pro, one nieźle się sprawdzają w takich warunkach. Z opcji z rynku konsumenckiego sprawdziłbym na pewno KEF LSX II LT 🙂
-
Mi by pasował. Mam wbudowany w sufit 140" ekran, całkowicie się chowa, tylko szczelina jest widoczna z której się opuszcza. Po opuszczeniu zasłania okno. Do tego projektor, a tak to mógłbym się go pozbyć. Mniej gratów. Ze 2 razy w miesiącu jakiś film lub mecz jednak się obejrzy.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy