-
Ostatnie posty
-
Nie mogę się doczekać warmera im więcej o nim czytam. Kolega z forum headhifi kupił go do drugiego systemu, podłączył z ciekawości w pierwszym i wszystko było lepsze od jego referencyjnego metronome dac (33 tysięcy złotych…). Inny recenzent powiedział, że nie słyszał lepszego DAC’a do 1000$. Stawiają go już wyżej od denafripsa. SZOK „So imagine my surprise when I substituted my new FiiO Warmer R2R DAC—recently acquired for my secondary system—and heard it outperform my 10x-more expensive DAC in a number of areas. Soundstage depth, timbre, and transients were all better with the FiiO Warmer. And resolution was pretty close to the Métronome too!”
-
Ładnie to wyszło. Daj znać, jak Ci się podoba, kiedy już więcej posłuchasz. Niestety nie rozumiem zbytnio co się stało z moim pomiarem (niebieski) na Twojej grafice i w pliku. Wygląda inaczej niż ten zamieszczony przeze mnie. I nie jest to kwestia skalowania. Na nim też zastosowałeś jakieś filtry? Tak, też to zauważyłem
-
Wysuń głośniki do przodu . Proszę
-
https://www.pepper.pl/promocje/amplituner-pioneer-vsx-lx505-92-av-8k-airplay-bt-wifi-atmos-sonos-1181384
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy