Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• It is highly likely you will gain a noticeable improvement by replacing your factory speakers, especially after your successful soundproofing. While the car audio technician was correct that adding tweeters would improve the soundstage and that the Kenwood KDC-4057U has limitations, better quality aftermarket speakers (even within your 500 PLN budget) often offer superior sensitivity and cone materials compared to basic factory units. These better materials translate directly to improved definition and clarity at higher volumes, which is exactly what you seek. Since your soundproofing has already solidified the door structure and reduced external noise, CamHur, allowing the speakers to perform better, new speakers will have a much-improved foundation to deliver cleaner bass and more precise mid-range, even with the existing head unit.
    • Możesz wrzucić jakieś zdjęcie lub szkic salonu z zaznaczeniem miejsc, w których miałyby stać kolumny? 
    • Pisze i pomoc kolejny raz odnosząc się do wszystkiego co napisaliście i bardzo Was wszystkim dziękuję . Mam problem bo jeszcze nie dokupiłam kolumn , o które się Was radziłam , myślałam jak ustawić wszystko aby oberon 3 się zmieściły , ich dość znaczny wymiary są za duże w to miejsce. Uniemożliwia mi ich kupienie a z tymi pudłami od celo już nerwy mi puszczają. W związku z powyższym :  co sądzicie z mniejszych aby wziąć Dali Oberon 1 one są zdecydowanie mniejsze gabarytem i tylko takie wymiary wchodzą w grę , a mi nie tyle zależy na głośności ile czystym brzmieniu  Będę bardzo wdzięczna za informację do oberon 1 czy coś innego , ale podobnych do 1  mniej więcej wymiarach? Podłogowe wszystkie odpadają !
    • Dokonałeś rzeczy nieprawdopodobnej.  Zapodałeś pierwszy sensowny artykuł w Koszernej jaki zdarzyło mi się przeczytać od momentu powstania G Prawdy. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...