-
Ostatnie posty
-
Wzmacniacz ma być nowy-a akceptujesz sprzęt powystawowy czy demonstracyjny na pełnej gwarancji? Albo używany na gwarancji w idealnym stanie ( np. proponowamy przez Piotrka MOON 700i v2 jako nowy ma 10 lat gwarancji, więc kupując używany można mieć sporo lat świętego spokoju)? Masz jakieś preferencje odnośnie tranzystora w klasie A, AB albo wzmacniacza lampowego, czy to wyjdzie dopiero po pierwszych odsłuchach? Pozdrawiam
-
O kolumnach poczytam dokładnie po pracy a co do amplitunera Pioneer LX505 Patrzyłem był na niemieckim amazonie za chyba 730 Euro i takie coś tylko znalazłem https://www.computeruniverse.net/en/search?query=Pioneer VSX-LX505 Ale szczerze boje sie kupować z tych niemieckich stron. Jak byś wiedział gdzie można go taniej i bezpiecznie kupić daj znać bo już się nakręciłem, rozważam ewentualnie onkyo tx-nr7100
-
W sumie ja też nie. Tzn . jako uzupełnienie oferty ok , ale powinno być więcej różnic. Może moc , jakieś dodatkowe wejścia/wyjścia czy lepsza kalibracja lub coś w tym stylu. Ale widać marketingowcy Yamahy uznali że będzie ok.
-
A nie jest przypadkiem tak, że automatyczna regulacja loudness zalezy od głośności, zmienia się wraz pozycją gałki.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy