fp74 Napisano Czwartek o 23:00 Napisano Czwartek o 23:00 16 minut temu, Jacch napisał: Miałem jego transformator z 230v na 110V i wniósł oprócz odpowiedniego napięcia buczenie transformatora w gramofonie...chyba jest lekko przereklamowany. U mnie skończył życie jako zasilacz perkusji elektrycznej i interfejsu audio.... 1 Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Naprawdę czy aby wszystko o tomanka je be .To ja napiszę że zasilacz liniowy do wiim pro plus poprawił parę rzeczy jak bas szczególnie dźwięk jest zrównoważony i trzeba by na ucho słoniowi nadepnąć aby nue słyszeć różnicy. Tu rekomendacja jeśli chodzi o taką konfigurację. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Nie, pewnie nie wszystko. Ale u mnie zasilacz liniowy jeżeli coś dał, to tyle, że można to pominąć. W tym sensie i w porównaniu do Tagi - nic. Może taki był urok klocków, które zasilał i to nie jego wina? Nie wiem, nie znam się. Ale tu mam efekt wow, a tam miałem tylko chudszy portfel... Odpisz, cytując
Jacch Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 13 godzin temu, Radek Kostrzewski napisał: Naprawdę czy aby wszystko o tomanka je be Pewnie nie, ale kto miał/testował to wszystko? Odpisz, cytując
Recommended Posts