Tomasz Kluczynski Napisano 7 maja Napisano 7 maja Nie bardzo wiedziałem do którego działu wstawić temat, jeśli powinno być w innym to proszę przenieść. Zauważyłem na fejsie, że w Luminach i Eversolo dostępny jest już Qobuz Connect. Jak w innych sprzętach tego nie wiem. Trzeba zaktualizować apkę Qobuza na fonie czy tablecie do wersji 9.0 https://apkpure.com/pl/qobuz-music-editorial/com.qobuz.music/downloading?_gl=1*nf7waw*_ga*YW1wLUYyMTdLY1dTMnpTTVU1dG9KZkh0Tjc5bWM5YWl4enc1aFdNcDl4Zk8tWFZvcklFSkFLWF9YVUdHekoxTWdLN1Q&fbclid=IwY2xjawKICxpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFQVjdzdFQ5NjZCcWI1YTFDAR6Qqxu0iciqsKxkh_ET3S6itSb_fIC2AdgBCW6VzhYY1qRqchJrOZJm-rMRdg_aem_NRDODtFqsWzM8tg7dezvBQ ponownie zalogować się do niej na swoje dane i już można korzystać. Odpisz, cytując
ProjectPi Napisano 7 maja Napisano 7 maja I w WiiMach rowniez, choc nie dziala to jeszcze idealnie. 1 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 7 maja Napisano 7 maja (edytowany) Tak, na Luminie działa. Edytowano 7 maja przez Amarok Odpisz, cytując
Recommended Posts