Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 09:48 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:48 Nie bardzo wiedziałem do którego działu wstawić temat, jeśli powinno być w innym to proszę przenieść. Zauważyłem na fejsie, że w Luminach i Eversolo dostępny jest już Qobuz Connect. Jak w innych sprzętach tego nie wiem. Trzeba zaktualizować apkę Qobuza na fonie czy tablecie do wersji 9.0 https://apkpure.com/pl/qobuz-music-editorial/com.qobuz.music/downloading?_gl=1*nf7waw*_ga*YW1wLUYyMTdLY1dTMnpTTVU1dG9KZkh0Tjc5bWM5YWl4enc1aFdNcDl4Zk8tWFZvcklFSkFLWF9YVUdHekoxTWdLN1Q&fbclid=IwY2xjawKICxpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFQVjdzdFQ5NjZCcWI1YTFDAR6Qqxu0iciqsKxkh_ET3S6itSb_fIC2AdgBCW6VzhYY1qRqchJrOZJm-rMRdg_aem_NRDODtFqsWzM8tg7dezvBQ ponownie zalogować się do niej na swoje dane i już można korzystać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu I w WiiMach rowniez, choc nie dziala to jeszcze idealnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowany) Tak, na Luminie działa. Edytowano 18 godzin temu przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts