bass Napisano 5 czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 czerwca 2007 Mam TV LCD 37" i odtwarzacz z wyjściem HDMI i 1080p. Podłączyłem to po HDMI, wybrałem z menu DVD 1080p i obraz czarny Potem poczytałem, że mój TV ma max rozdzielczość 1366xcoś tam...ale jak mam teraz zmienić na niższą rozdziałkę skoro mam czarny ekran? ((( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 5 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2007 może spróbuj połączyć DVD do TV innym przewodem -np. scart... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 5 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2007 W instrukcji obsługi powinien być opis przywracania ustawień fabrycznych z konsoli sterującej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 6 czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 2007 W instrukcji nic nie widzę...Bert - jakim przewodem, w TV owszem, a nie mam scarta w DVD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 6 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2007 A czy poza HDMI Twój DVD ma jakiekolwiek inne wyjście? Jeżeli ma, tak zakładam, to spróbuj właśnie je wykorzystac do podłączenia go z TV. Być może będziesz zmuszony zakupić kabelek, albo przejściówkę, niemniej powinno pomóc. Pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 6 czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2007 Cytat W instrukcji nic nie widzę... U mnie w Panasu jest. Jak nie ma SCART'a to przynajmiej powinno być VIDEO lub S-Video i te złącza wykorzystaj. Możesz jeszcze wybrać się do sklepu, i tam za zgodą obsługi podłączyć DVD do odpowiedniego TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts