Grzesiek202 Napisano Piątek o 13:34 Autor Napisano Piątek o 13:34 Ktoś chętny na Unico Primo? Dźwięk ciepły, osadzony na dużej podstawie basowej. Wokale też prawdziwsze niż z MA. 2 minuty temu, Rafał S napisał: Masz porównanie do Unisona i Haiku Brighta Którego Brighta masz na myśli? 4 czy 5? Mialem oba. Bright 4 to najcieplej grający wzmacniacz jaki miałem. Średnicę miał niesamowicie dopaloną. Jestem w 100% hetero, ale nawet męski głos z internetowego radia sprawiał jakieś takie intrygujące wrażenie:). Grał też bardzo miękko i zdecydowanie ograniczał kolumny w pewnych aspektach. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Piątek o 15:12 Napisano Piątek o 15:12 (edytowany) 1 godzinę temu, Grzesiek202 napisał: Którego Brighta masz na myśli? 4 czy 5? Słuchałem tylko 5-tki. W bezpośrednim porównaniu średnica Brighta podobała mi się bardziej od tej z SOL-a II. Była bardziej zwarta i wartka. Uniwersalna. Do tego delikatniejsze przejście górnego środka w soprany. Tylko bas wyraźnie słabszy / poluzowany na samym dole. Edytowano Piątek o 15:13 przez Rafał S Odpisz, cytując
Recommended Posts