Pitunek Napisano 27 maja Napisano 27 maja Hej, Mam pytanko czy ktoś spotkał się z problemem przerywania streamera ? Problem dotyczy bardzo krótkich przerwań odtwarzania a częstotliwość z obserwacji zależy od ustawień, wygląda na to, że czym bardziej go dociążę ustawieniami to przerywa częściej. W przypadku względnie normalnych to raz na dwa utwory z Tidala i z dysku SSD, najstabilniej pracuje z pendriva, net dobry po światłowodzie, sygnał do przedwzmacniacza po kablu USB dobrej jakości. Chodzi o MX stream od musical fidelity Odpisz, cytując
Marcysko Napisano 28 maja Napisano 28 maja Często pomaga ponowne uruchomienie routera. Odpisz, cytując
Pitunek Napisano 28 maja Autor Napisano 28 maja 1 godzinę temu, Marcysko napisał: Często pomaga ponowne uruchomienie routera. Ale problem pojawia się również podczas odtwarzania bezpośrednio po USB z dysku SSD, po DNLA itp... Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 29 maja Napisano 29 maja Jeśli problem występuje przy odtwarzaniu plików z USB a nie tylko z sieci to moim zdaniem serwis. Nowy? możesz reklamować? Odpisz, cytując
Pitunek Napisano 29 maja Autor Napisano 29 maja 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Jeśli problem występuje przy odtwarzaniu plików z USB a nie tylko z sieci to moim zdaniem serwis. Nowy? możesz reklamować? Na reklamację nie ma szans a na serwis pewnie za duże koszty. Wczoraj wieczorem zagrał całą płytę z Tidala bez zająknięcia a dzisiaj rano znowu się przycinał - brak algorytmu na to - czary :D Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 30 maja Napisano 30 maja Próbowałeś reset i wgranie jeszcze raz oprogramowania? Odpisz, cytując
Pitunek Napisano 30 maja Autor Napisano 30 maja 15 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Próbowałeś reset i wgranie jeszcze raz oprogramowania? Myślę o tym, ale ludzie z serwisu szczerze mi odradzali factory reset więc coś jest na rzeczy. Odpisz, cytując
Pitunek Napisano 2 czerwca Autor Napisano 2 czerwca Rozważam zakup nowego streamera, myślę o wiim ultra pro i nuprime omnia wr2 - który będzie lepszy? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 czerwca Napisano 3 czerwca 17 godzin temu, Pitunek napisał: Rozważam zakup nowego streamera, myślę o wiim ultra pro i nuprime omnia wr2 - który będzie lepszy? A jest już taki Wimm Ultra Pro? Pytam bo osobiście o takim jeszcze nie słyszałem. Wimm Amp Pro to jest. Odpisz, cytując
Pitunek Napisano 3 czerwca Autor Napisano 3 czerwca Wiim Ultra oczywiście, sorki.... 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Sobota o 06:56 Napisano Sobota o 06:56 Dnia 30.05.2025 o 22:46, Pitunek napisał: Myślę o tym, ale ludzie z serwisu szczerze mi odradzali factory reset więc coś jest na rzeczy. Nie factory reset to jest coś innego. Factory robią oni. A zwykły reset robisz Ty. To nie sa te same. Dnia 3.06.2025 o 15:52, Pitunek napisał: Wiim Ultra oczywiście, sorki.... Wiim i dobry przetwornik. Odpisz, cytując
Pitunek Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu Dnia 7.06.2025 o 08:56, Piotr Sonido napisał: Nie factory reset to jest coś innego. Factory robią oni. A zwykły reset robisz Ty. To nie sa te same. Wiim i dobry przetwornik. Zrobiłem reset z pliku przez USB i też nic nie dało więc wymieniłem go na LuminaD2 i chyba jest spoko, dzięki. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Serwis odradzający reset to trochę dziwna sprawa... Bo jest to jak najbardziej praktyka stosowana przez większośc serwisów i nie ma w tym nic nadzwyczajnego o ile nie chcesz robić tego samemu Z tym factory reset w zależności od marki może to być reset robiony także przez użytkownika i jest przywróceniem do ustawień fabrycznych, ale może być też robiony jak Piotrek pisał przez serwis kiedy to trzeba na nowo całe oprogramowanie układowe wgrywać i wtedy też bym odradził robienie tego samemu, ale przez serwis... Czemu nie. No ale najważniejsze, że się udało zamienić na coś innego i teraz jest ok Miłego słuchania zatem! Odpisz, cytując
Recommended Posts