Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Część,mam pytanie ,ale od początku, zakupiłem gramofon denon dp 400f i dostałem płytę linkin  park . Włączyłem ja i zacząłem słuchać i tu moje zdziwienie na 33 obrotach odtwarzana Muzyka nie me wiem a dynamiki ,wręcz za wolno kręci lub nie wiem o co chodzi ,co może być przyczyną takiej sytuacji,pytam bo jestem początkującym użytkownikom.Z góry dziękuję za pomoc tylko proszę bez równania z ziemią.Pozdro

Napisano

Według  płyty CD i plików MP3  według mnie brakuje mu dynamiki do której  jestem przyzwyczajony ,nie da się tu zamieść nagrania  fizycznie bo było by jaśnie.Zestaw Denon 2800 amplituner + denon dp400f ,kolumny właściwie kolumienki stare JPW chyba angielski kupione w meloman Lublin (miałem ograniczony budrzet) ale daję radę.Nie widzę tu gryzienia sprzętu ,więc nie wiem o co może chodzić,

Napisano
23 godziny temu, dacko600 napisał:

Część,mam pytanie ,ale od początku, zakupiłem gramofon denon dp 400f i dostałem płytę linkin  park . Włączyłem ja i zacząłem słuchać i tu moje zdziwienie na 33 obrotach odtwarzana Muzyka nie me wiem a dynamiki ,wręcz za wolno kręci lub nie wiem o co chodzi ,co może być przyczyną takiej sytuacji,pytam bo jestem początkującym użytkownikom.Z góry dziękuję za pomoc tylko proszę bez równania z ziemią.Pozdro

A może to jest wydanie Half Speed Master i powinieneś jej słuchać na 45?

Napisano

Dasz rade zrobić krotki filmik telefonem? To by bardzo pomogło zdiagnozować problem, gramofon może nie trzymać obrotów, może być problem z igłą. Gramofon jest z drugiej reki czy nowy?

Napisano

Nowy

Filmiki dopięte jak wrócę , jestem kierowcą międzynarodowym a to będzie za jakieś 1,5 tygodnia 

19 godzin temu, SimonS napisał:

A może to jest wydanie Half Speed Master i powinieneś jej słuchać na 45?

Próbowałem na 45 za szybko, niestety