dacko600 Napisano Środa o 12:06 Napisano Środa o 12:06 Część,mam pytanie ,ale od początku, zakupiłem gramofon denon dp 400f i dostałem płytę linkin park . Włączyłem ja i zacząłem słuchać i tu moje zdziwienie na 33 obrotach odtwarzana Muzyka nie me wiem a dynamiki ,wręcz za wolno kręci lub nie wiem o co chodzi ,co może być przyczyną takiej sytuacji,pytam bo jestem początkującym użytkownikom.Z góry dziękuję za pomoc tylko proszę bez równania z ziemią.Pozdro Odpisz, cytując
Q21 Napisano Środa o 13:58 Napisano Środa o 13:58 Cześć, a jak wygląda konkretnie cały zestaw, na którym słuchasz? I względem czego porównujesz? Odpisz, cytując
dacko600 Napisano Środa o 18:20 Autor Napisano Środa o 18:20 Według płyty CD i plików MP3 według mnie brakuje mu dynamiki do której jestem przyzwyczajony ,nie da się tu zamieść nagrania fizycznie bo było by jaśnie.Zestaw Denon 2800 amplituner + denon dp400f ,kolumny właściwie kolumienki stare JPW chyba angielski kupione w meloman Lublin (miałem ograniczony budrzet) ale daję radę.Nie widzę tu gryzienia sprzętu ,więc nie wiem o co może chodzić, Odpisz, cytując
SimonS Napisano wczoraj o 11:15 Napisano wczoraj o 11:15 23 godziny temu, dacko600 napisał: Część,mam pytanie ,ale od początku, zakupiłem gramofon denon dp 400f i dostałem płytę linkin park . Włączyłem ja i zacząłem słuchać i tu moje zdziwienie na 33 obrotach odtwarzana Muzyka nie me wiem a dynamiki ,wręcz za wolno kręci lub nie wiem o co chodzi ,co może być przyczyną takiej sytuacji,pytam bo jestem początkującym użytkownikom.Z góry dziękuję za pomoc tylko proszę bez równania z ziemią.Pozdro A może to jest wydanie Half Speed Master i powinieneś jej słuchać na 45? Odpisz, cytując
Sipo Napisano wczoraj o 11:40 Napisano wczoraj o 11:40 Dasz rade zrobić krotki filmik telefonem? To by bardzo pomogło zdiagnozować problem, gramofon może nie trzymać obrotów, może być problem z igłą. Gramofon jest z drugiej reki czy nowy? Odpisz, cytując
dacko600 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Nowy Filmiki dopięte jak wrócę , jestem kierowcą międzynarodowym a to będzie za jakieś 1,5 tygodnia 19 godzin temu, SimonS napisał: A może to jest wydanie Half Speed Master i powinieneś jej słuchać na 45? Próbowałem na 45 za szybko, niestety Odpisz, cytując
Recommended Posts