Kacper Siłkowski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam Tworzę nowy temat ponieważ mam nowe pytanie i proszę o pomoc. Jak wyżej mam wzmacniacz marantz pm7000n I aktualnie polk audio reserve r600 ale przyszła pora na zmianę kolumn. I po poczytaniu paru opinii i podpowiedzi paru osób zastanawiam się żeby r600 wymienić na silver 500 7g. I stąd moje pytania czy te silver będą pasować do wzmacniacza marantz pm7000n czy bass będzie podobny do r600 bo w r600 mi się podoba bass ake nie podobają się średnie i wysokie tony potrzebuje czegoś więcej czy silver 500 7g będą odpowiedzią na moje oczekiwania? Pomieszczenie osłuchowe ma około 25m2. A może coś innego byście polecili po prostu duży bass i wyraziste średnie i wysokie tony. Nie wiem czy da się to uzyskać w budżecie silver 500 7g. Jeżeli przychodzi wam do głowy jakiś pomysł bardzo bym prosił o podpowiedzi. Z góry dziękuję Odpisz, cytując
Recommended Posts