zolt Napisano Sobota o 18:00 Napisano Sobota o 18:00 (edytowany) Bardzo dziwne jest zjawisko, które opisujesz. SVS powinien jak najbardziej być słyszalny i dawać punktowy bas. Jeżeli tego praktycznie nie słyszysz, a słyszysz z kolumn to jest to po prostu dziwne. Tym bardziej, że jak mówisz sam, membrana pracuje intensywnie. Nie rozumiem tego kompletnie. A nie masz czasami przypadkiem odciętego tego subwoofera na bardzo niską wartość? Zerknij z tyłu i zobacz na ile masz ustawiony low pass filter. Ustaw go na 100 czy nawet więcej Hz i zobacz czy coś zacząłeś go słyszeć. Edytowano Sobota o 18:02 przez zolt Odpisz, cytując
xdudekx Napisano Poniedziałek o 07:46 Autor Napisano Poniedziałek o 07:46 Dnia 12.07.2025 o 10:28, Piotr Sonido napisał: czyli on jest gdzieś włożony tak? topping mx3 aktualnie stoi za tv a z racji tego, że tv stoi na stopce to świetnie tam pasuję i mogę bez problemu sterować pilotem jest tez opcja żeby wstawić w rtv w półkę a coś stamtąd wyciagnąć np ps5 lub dekoder ale jednak preferowałbym miejsce za tv Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 08:52 Napisano Poniedziałek o 08:52 Czy porównywałeś już jak brzmi SB-1000 na Yamasze? 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Moim zdaniem coś jest nie tak z tym Toppingiem. Po prsotu yo zachowanie i Twoj opis to nie jest normalne w przypadku SVS. Czy w sumie wiekszosci innych subwooferów Odpisz, cytując
xdudekx Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu Dnia 14.07.2025 o 10:52, Q21 napisał: Czy porównywałeś już jak brzmi SB-1000 na Yamasze? tak, ale nie u mnie w pomieszczeniu tylko u właściciela svs-a i yamahy i grał super ustawiony maksymalnie do połowy mocy na potencjometrze 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Moim zdaniem coś jest nie tak z tym Toppingiem. Po prsotu yo zachowanie i Twoj opis to nie jest normalne w przypadku SVS. Czy w sumie wiekszosci innych subwooferów chyba na to wychodzi, niestety Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Czyli jednak Topping. Spotkałem się z tym już niestety Odpisz, cytując
Recommended Posts