Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 19 godzin temu, wojoo napisał: i możliwość wtedy również oglądania tv dla wszystkich No własnie. Tylko że taksięoglądac nie da. Masz albosamą głowe albo cialo wykrecone nienaturalnie na bok. Zobaczysz. Odpisz, cytując
wojoo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: No własnie. Tylko że taksięoglądac nie da. Masz albosamą głowe albo cialo wykrecone nienaturalnie na bok. Zobaczysz. Myślę ze nie ma co sie skupiać na tym czy sie da oglądać czy nie bo od oglądania tv mam Salon a przeznaczenie tego pomieszczenia jest zupełnie inne Jak bede chcial obejrzeć film tutaj wykorzystujac kino to przestawiam kanape i będzie idealnie Czy atoll am200 signature bedzie ok do focali? Czy poszukać czegoś innego? Wpierw chciałbym móc przetestować czy to w ogóle zda egzamin więc raczej szukam czegoś co jest dostępne w sklepach Odpisz, cytując
wojoo Napisano 35 minut temu Autor Napisano 35 minut temu Tak jak już wspominałem wczesniej, chciałbym ożywić kolumny przy cichym słuchaniu... tak żeby mozna było swobodnie porozmawiać i jednoczesnie muzyka w tle dawała przyjemny odsłuch a nie jak z jakiegoś małego głośnika przenośnego jbl Da sie tak w ogóle? Odpisz, cytując
Recommended Posts