Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
40 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał:

Z linku nic co powinno się nie otwiera, ale w lupce Qobuza wpisałem James Bay i zacząłem słuchać. Na razie dwa kawałki "Pink Lemonade" i "Hold Back The River" i podoba mi się, trzeba będzie dokładniej przesłuchać twórczość.

porównaj dwie wersje Pink Lemonade, która bardziej Ci się podoba ?

Napisano
2 minuty temu, shureido napisał:

porównaj dwie wersje Pink Lemonade, która bardziej Ci się podoba ?

A gdzie jest ta druga, bo słucham na razie tej z albumu "Electric Light"?

W sumie po godzinie słuchania to "Pink Lemonade" podoba mi się najbardziej, reszta taka sobie. Do słuchania w tle.

• 4 weeks later...
Napisano

Jak ktoś ma u niego konto, to jest oferta przedłużenia na Lifetime za 79,99euro zamiast 149,99euro.

Jeśli ktoś jest zadowolony  ma tylko roczną subskrypcję to oferta warta rozważenia.

https://qobuz.sellpass.io/products/Studio-PremierL?utm_content=Qobuz-December-Offer&utm_medium=email&utm_source=closum

Dnia 7.11.2025 o 12:28, shureido napisał:

Listen to the release Pink Lemonade (Acoustic) by James Bay on Qobuz https://open.qobuz.com/album/lxw7g89wdnbva

w zakładce single Pink Lemonade (acoustic}

Mnie jednak dużo bardziej podoba się wersja z albumu Electric Light, lubię jej słuchać bo strasznie ładuje akumulatory i pobudza.

• 4 weeks later...
Napisano

Czy ktoś ogarnął apkę na iPhone? 
Mam założone, opłacone konto i słucham na wiim ultra. Chciałbym mieć też dostęp niezależnie na telefonie. 
Jestem teraz w UK i tutaj w AppStore jest dostępna aplikacja tylko trzeba zmieniać ustawienia w telefonie i trochę się boję tych zmian. Ktoś coś poradzi? 
Dziękować