Łukasz Kazalski Napisano Sobota o 11:53 Napisano Sobota o 11:53 Cześć. Mam zestaw WiiM i wzmacniacz cambridge cx a mkii. Podczas oglądania telewizji na zmacaniach po 30 minutach się wyłącza nie wiem dlaczego. Ktoś coś podpowie jak to zmienić ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć, w jaki sposób masz całość podpiętą? Wzmacniacz nie jest gorący, nie przegrzewa się? Jeśli jest ustawiony w szafce, to tu może być problem. Odpisz, cytując
Łukasz Kazalski Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, Q21 napisał: Cześć, w jaki sposób masz całość podpiętą? Wzmacniacz nie jest gorący, nie przegrzewa się? Jeśli jest ustawiony w szafce, to tu może być problem. Nie sprawdziłem tego czy jest gorący - sprawdzę to. Jak uruchamiam TV to automatycznie włącza się wzmacniacz i wiim ultra. Sterowane wszystko z jednego pilota telewizyjnego. Odpisz, cytując
Recommended Posts