Łukasz Kazalski Napisano Sobota o 11:53 Napisano Sobota o 11:53 Cześć. Mam zestaw WiiM i wzmacniacz cambridge cx a mkii. Podczas oglądania telewizji na zmacaniach po 30 minutach się wyłącza nie wiem dlaczego. Ktoś coś podpowie jak to zmienić ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 07:45 Napisano wczoraj o 07:45 Cześć, w jaki sposób masz całość podpiętą? Wzmacniacz nie jest gorący, nie przegrzewa się? Jeśli jest ustawiony w szafce, to tu może być problem. Odpisz, cytując
Łukasz Kazalski Napisano wczoraj o 08:42 Autor Napisano wczoraj o 08:42 57 minut temu, Q21 napisał: Cześć, w jaki sposób masz całość podpiętą? Wzmacniacz nie jest gorący, nie przegrzewa się? Jeśli jest ustawiony w szafce, to tu może być problem. Nie sprawdziłem tego czy jest gorący - sprawdzę to. Jak uruchamiam TV to automatycznie włącza się wzmacniacz i wiim ultra. Sterowane wszystko z jednego pilota telewizyjnego. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu To może też szaleć dziwnie tryb standby i auto-off, ale prędzej bym obstawiał przegrzanie. Jeśli masz ustawioną głośność na maks na wzmacniaczu, a sterujesz nią jedynie z TV, to tu może być problem. Odpisz, cytując
Łukasz Kazalski Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu 50 minut temu, Q21 napisał: To może też szaleć dziwnie tryb standby i auto-off, ale prędzej bym obstawiał przegrzanie. Jeśli masz ustawioną głośność na maks na wzmacniaczu, a sterujesz nią jedynie z TV, to tu może być problem. Na maksa może nie ale no podkręcone jest mocno… a ściszam na WiiM … ok zmniejszę głośność. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 15 minut temu, Łukasz Kazalski napisał: Na maksa może nie ale no podkręcone jest mocno… a ściszam na WiiM … ok zmniejszę głośność. Kolego, akurat powinno być na odwrót. To Wiim powinien być na max, a regulujesz głośnością wzmacniacza. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jak wyżej. Sprzęt ewidentnie może się przegrzewać. Odpisz, cytując
Recommended Posts