MacP Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Artur Charicki napisał: czy w RAW ha1 Bluetooth też jest tak dobry? Słuchałem BT na jednym i drugim wzmacniaczu i nie zauważyłem jakichś uchybień, było bardzo dobrze, ale szczerze mówiąc nie porównywałem ich jeden do jednego, przypuszczam że są takie same. To dla mnie nie jest preferowane połączenie, czasem na przykład gdy jakaś muzyka która mnie interesuje jest tylko na YouTube, to uruchamiam BT, ale jakoś nie analizuję wtedy zalet dźwięku. 🙂 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Tweeter2016 napisał: do 2000 zł? (jest coś sensownego?) Nie ma. 57 minut temu, Tweeter2016 napisał: Rozsądny głos! Bardzo rozsądny. Dzisiaj za niewielką kasę można mieć naprawdę satysfakcjonujące granie. Dawniej jeszcze bym powybrzydzał i poujadał na Klasę D - dziś już nie. Nie z tym dźwiękiem i nie w tych pieniądzach. To jest nokaut. 2 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, MacP napisał: ale jakoś nie analizuję wtedy zalet dźwięku Ja właśnie trochę przeanalizowałem z Tidala po Bluetooth i po WiFi. Serio musiałem się bardzo skupić i to przy słuchaniu znajomych numerów dopiero wyszła przewaga po WiFi. Do tej pory każdy Bluetooth to była porażka a tu taka mila niespodzianka. Zapewne jak się pojawi gdzieś ao200 z drugich rąk czy w dobrej promocji to kupię do testów połączenia po xlr 🙃 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Artur Charicki napisał: Ja właśnie trochę przeanalizowałem z Tidala po Bluetooth i po WiFi. Serio musiałem się bardzo skupić i to przy słuchaniu znajomych numerów dopiero wyszła przewaga po WiFi. Do tej pory każdy Bluetooth to była porażka a tu taka mila niespodzianka. Zapewne jak się pojawi gdzieś ao200 z drugich rąk czy w dobrej promocji to kupię do testów połączenia po xlr 🙃 A ile to dobra promocja? Na HiFiGo masz za 912,04zł już z clem i wysyłką. https://hifigo.com/products/smsl-ao200-mk2 Odpisz, cytując
Recommended Posts