STELVIO Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie no bez dwóch zdań. 65" a 83" to różnica mnie więcej 40cm na szerokość i 23,5cm na wysokość. Jak ktoś nie widzi lub nie odczuwa różnicy to już coś nie tak. Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Polecam ćwiczenie wyklejenia wielkości całego TV taśmą malarską i spojrzenie z miejsca oglądania. Gwarantuję że zmiana np. z 77 na 83 jest niewielka a w OLEDach często oznacza niemalże podwojenie budżetu. I jak ktoś ma miejsce nagle się okaże że jedyna sensowna zmiana aby zrobiła WOW, to przejście z 65" na 98" 😜 Odpisz, cytując
Butler Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu Przeszedłem z 75" na 98". Myślę że teraz jest naprawdę optymalnie i nie boli różnica vs projektor 107" 21:9. Optymalnie, ale realna bariera to cena x5 za 115". Jakby koszt był max x2 to bym się mocno zastanawiał nad tym większym. Myślę że z czasem moje założenia się urealnią, czas pokazuje że mamy coraz lepszą dostępność do dużych ekranów. Z roku na rok w realnym zasięgu są coraz większe przekątne. Odpisz, cytując
Recommended Posts