stoper86 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Witam serdecznie 😎 Ponad rok temu kupiłem kolumny Wilson Exclusive Line EL-10 w bardzo atrakcyjnej cenie i dopiero teraz wyjmuję je z kartonu i szukam odpowiedniego "napędu". Do końca nie wiem czy to był dobry kolumn, ale teraz już tego nie zmienię. Chciałbym dobrać amplituner lub wzmacniacz z wejściem HDMI ARC/eARC (do podłączenia telewizora) i gabarytem nieprzekraczającym 35 cm głębokości. Brzmieniowo zależy mi na dobrej kontroli basu, czystej średnicy i górze bez nadmiernej ostrości – muzyka to głównie rock, pop, trochę elektroniki i filmowe ścieżki dźwiękowe. Aktualnie rozważam: Integra DTM-7.4 WiiM AMP ULTRA Jak Waszym zdaniem te urządzenia zgrają się z Wilsonami? Czy któryś z nich lepiej poradzi sobie z ich napędzeniem Wilsonów czy może warto rozejrzeć się za czymś innym w podobnym budżecie i wymiarach? Pozdrawiam Edytowano 1 godzinę temu przez stoper86 Skleroza Odpisz, cytując
Recommended Posts