Michał Piekaj Napisano wczoraj o 11:51 Napisano wczoraj o 11:51 Witam serdecznie, Obecnie posiadam kolumny Dali mentor 1 i bardzo Je lubię Ale szukam coś większego z trochę większym basem, ale też z taka piękne i bezpośrednią sceną dźwiękową. Kolumny będą napędzane Hegle h90 Budżet Maks 5,5 tys. Pokój 18 M2 . Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 14:02 Napisano wczoraj o 14:02 Cześć Sprawdziłbym na start trzy różne opcje. Pierwsze to Dali Opticon 2 MK2. Fajne, otwarte granie, z większym basem. Dużo cieplejsze granie, ale też bardzo duża scena będzie w Buchardtach P300, które mamy w outlecie w bdb cenie, ale białe Na pewno posłuchałbym też KEF Q Concerto Meta. Również cieplejsze brzmienie, nasycone, ale szeroko grają Odpisz, cytując
Michał Piekaj Napisano 23 godziny temu Autor Napisano 23 godziny temu 6 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Sprawdziłbym na start trzy różne opcje. Pierwsze to Dali Opticon 2 MK2. Fajne, otwarte granie, z większym basem. Dużo cieplejsze granie, ale też bardzo duża scena będzie w Buchardtach P300, które mamy w outlecie w bdb cenie, ale białe Na pewno posłuchałbym też KEF Q Concerto Meta. Również cieplejsze brzmienie, nasycone, ale szeroko grają A posiadacie państwo może Kolumny atc scm 7 ? Bo też się nad nimi zastanawiałem. Ogólnie basu mi nie braknie bo mam rel T5x Odpisz, cytując
Q21 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Mamy Bardzo dobre, naturalnie brzmiące kolumny ze świetnym detalem. Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 20 godzin temu, Michał Piekaj napisał: A posiadacie państwo może Kolumny atc scm 7 ? Bo też się nad nimi zastanawiałem. Ogólnie basu mi nie braknie bo mam rel T5x Sorry, ale nie trybię;) Masz suba REL T5X i bardzo fajne monitory Dali Mentor 1 i szukasz monitorów z większym basem? To chyba powinien od razu załatwić REL. Może pobaw się ustawieniem (fizycznym) kolumn i suba i ustawieniami samego suba (częstotliwość odcięcia, faza, volume, etc.). Z ATC SCM7 to raczej nie będzie większego basu;) Odpisz, cytując
Recommended Posts