RLC2 Napisano Poniedziałek o 13:15 Napisano Poniedziałek o 13:15 Nic się nie stało pomyłki się zdarzają 😉 Mogę tylko pisać o SMSL Q5 PRO tego znam dosyć dobrze. Innych wzmacniaczy tej marki nie słuchałem. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano Poniedziałek o 16:19 Napisano Poniedziałek o 16:19 3 godziny temu, MacP napisał: zauważyłem, że jak sie upsampluje sygnał z z Wiima po coaxialu do 192kHz to w trybie NOS gra to bajkowo Ja gram z zewnętrznym przetwornikiem vmv d1se i jest super. Ale zaciekawiłeś mnie i jak będę miał trochę więcej czasu to sprawdzę wewnętrzny przetwornik w trybie NOS. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 22.08.2025 o 22:47, Rega napisał: nie przesadzaj - to eksponaty w moim prywatnym, małym muzeum. Własny pokój odsłuchowy 👍Nie każdemu to dane. I nikt nie narzeka na te "okropne" kable na widoku. 🙂 Edytowano 2 godziny temu przez Palmos Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kable są widoczne tylko chwilowo. Właśnie był test kabli. Na codzień są schowane. Inna sprawa jest ze niektóre urządzenia mają podłączone po dwa komplety kabli głośnikowych i te właśnie nie podłączone do kolumn też czasem są widoczne. Ułatwia to szybka zmianę kolumn do danego sprzętu. Odpisz, cytując
Recommended Posts