goatshock Napisano wczoraj o 09:53 Napisano wczoraj o 09:53 Witam. Planuję stworzyć skromny zestaw stereo do tv sony x90j, Ps5 i muzyki Spotify i Tidal. Pomieszczenie 20m2 Zrobiłem mały rekonesans i wpadł mi w oko wiim amp ultra, z tego co widzę dość popularny oststnio. Na kolumny podłogowe chce wydać około 2500-3000zl za komplet. Do tego jeszcze kable. Niestety nie mam zielonego pojecia które są warte rozważenia i na co zwracać uwagę a jest tego sporo. Dodam jeszcze że w razie czego rozważał bym dołożenie suba Odpisz, cytując
Daniel09 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Zastanawiałeś się czy do Twoich 20m2 lepszym wyborem mogą być kolumny podstawkowe? Sam to przerabiałem i po odsłuchu M.A Silver 300 zakupiłem półkowe . Warto sprawdzić przed zakupem. Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @goatshock Czy używane wchodzą w grę ? Jeżeli planujesz w przyszłości sub to rzeczywiście może lepiej podstawkowe jak np Polk Audio R200 + podstawki, a w przyszłości Wiim Sub Pro Odpisz, cytując
goatshock Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Wolał bym nowe i raczej podłogowe bo idealnie by mi pasowały też wizualnie. Założyłem sobie budżet około 3k ze względu na to że jeśli się spodoba to za jakiś czas można wymienić na coś lepszego Myślałem nad Dali oberon 5 lub pylon audio opal 23 albo pearl 27 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu Cześć Przy takim budżecie znacznie lepiej jest dorzucić więcej do kolumn niż poszukiwać subwoofera, bo fajna opcja do stereo przewyższy cenę kolumn Pylony Pearl 25 na pewno są warte sprawdzenia, jeśli szukasz więcej basu to kłania się seria Sapphire Polki R600 też byłyby ciekawe, czy po prostu Dali Oberon 7 W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, podziałamy Odpisz, cytując
Recommended Posts