mike8585 Napisano wczoraj o 10:56 Napisano wczoraj o 10:56 Nastawiłem się na stx qraviton 250 quant 300 może jakieś inne pod trance elac magnat?wzmak będzie rotel ra 12 lub nad 346 BB prosze o poradę? Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano wczoraj o 11:07 Napisano wczoraj o 11:07 Do jakiego wzmacniacza, do jakiej muzyki? Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu (edytowany) Trance wzmak denon 1060 lub nad 356 BBE lub rotel Ra 12 szukam rozwiazania Edytowano 16 godzin temu przez mike8585 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja do takiej muzy szukałbym Magnat Quantum serii 6xx lub 7xx. Oczywiście wybór na znanych portalach aukcyjnych jest olbrzymi. Szukaj w pobliżu swojego miejsca zamieszkania bo może się trafić zupełnie coś innego. Mi się jeszcze podobało granie Monitor Audio BX6 czy Pylon Opal 20. Wg mnie opcje które Ci napisałem są lepsze od stx. Tzn stx są ok ale można lepiej do 1500zl. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Jaki z tych wzmakow A jak z tych wzmakow ?mi do rotela Ra-12 koleś proponował celestion f28 Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Z tych wzmacniaczy miałem Nada. Bardzo go lubiłem ale wtedy w moim systemie wygryzł go Smsl a300. Z Nadem trzeba uważać bo często są zajechane. Tzn potrzebują serwisu bo lubią się grzać a jak kupisz od kogoś kto go trzymał w szafce to będzie źle. Co do kolumn Celestion to niestety ich nie słyszałem więc się nie wypowiem. Myślę żebyś szukał czegoś blisko siebie i w budżecie wtedy mógłbyś odsłuchać przed kupnem a kolumn używanych jest na prawdę mnóstwo. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, mike8585 napisał: Jaki z tych wzmakow A jak z tych wzmakow ?mi do rotela Ra-12 koleś proponował celestion f28 Celestion to bardzo ceniona marka kolumn, szczególnie ceniona przez audiofili z bardzo długim stażem. Na sasiednim forum o tych kolumnach swoje zdanie wyraził chłopak , który je kupił i użytkuje razem ze wzmacniaczem Nada. Jest to co prawda opinia z przed 14 lat, dlatego powinieneś sprawdzić przed zakupem w jakim stanie są kolumny. W razie czego rozejrzyj się za serią Ditton, ta gra jeszcze lepiej. https://www.audiostereo.pl/opinie_modele/f28-r4460/ Edytowano 2 godziny temu przez Tomasz Kluczynski Odpisz, cytując
Recommended Posts