Matthias94 Napisano 11 września Napisano 11 września Witam, jestem nowy na forum i od dłuższego czasu przymierzam się do kupna elac debut 3.0 B 6.3 lub pylon audio monitor i prawdopodobnie do tego będzie yamaha rn 600a lub wiim amp pro/ultra. Nie potrafię się zdecydować i potrzebuję pomocy Pokój to ok 3mx5m. Na jednej stronie kanapa i fotele na drugiej tv i kolumny. Typowy salon/chill room. zależy mi na odtwarzaniu apple music i podłączeniu do TV. mam też sporą kolekcję płyt CD. Ale to nie jest warunek. Słucham dużo elektroniki i rocka. Zależy mi na muzykalności i dobrym zejściu basu ale oczywiście ze szczegółowością itp. Od zawszę jestem użytkownikiem słuchawek i odtwarzaczy, to będzie pierwszy taki sprzęt w moim życiu. Budżet to max 4500/4600 Ale czym taniej tym lepiej wiadomo. Proszę Was o pomoc! Z góry dzięki za odp! Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 11 września Napisano 11 września Cześć Zarówno Pylony jak i Elaci nie są drogie, wypożycz sobie za kaucją jedne i drugie wraz z elektroniką,która najbardziej pasuje Ci funkcjonalnością. Kilka dni odsłuchów w domu i będziesz wiedział ,co wybrać,lub czy szukać dalej Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 11 września Napisano 11 września @Matthias94 jak byś jeszcze podrzucił zdjęcie,albo jakiś schemat miejsca ,gdzie to ma stać. Słuchając pewnie zyskasz na poczuciu przestrzeni przy dobrym ustawieniu monitorów w ,ale co zabierze i/ lub doda w dźwięku akustyka pokoju to tego nikt tu nie wie. Tylko odsłuch Ci da odpowiedź,co zyskasz,co stracisz w porównaniu ze sluchawkami Odpisz, cytując
Salon Planeta Dźwięku Napisano 11 września Napisano 11 września Cześć. Bardzo dobrym rozwiązaniem dla Ciebie będzie wzmacniacz zintegrowany i streamer EverSolo Play (CD edition). On rozwiąże problem który ma Wiim Amp Ultra-brak kompatybilności z AirPlay do tego Pylon Audio Opal Monitor i.... szafa gra Budżet minimalnie przekroczysz ale zapewniam, jest warto. Zapraszamy do naszych salonów w Katowicach i w Warszawie. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 11 września Napisano 11 września Cześć Przede wszystkim - posłuchałbym obu opcji i przy okazji kilku innych. To będzie najlepszy sposób na znalezienie brzmienia, które Ci odpowiada W kwestii Apple Music i podpięcia do TV faktycznie EverSolo Play jest dobrym kierunkiem i warto go rozważyć Poniżej nasz film o nim, na kanale znajdziesz też taki o WiiM Amp Ultra Mamy też na stronie kilka fajnie wycenionych zestawów z EverSolo Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 września Napisano 11 września Cześć Jeśli jeszcze nie podjąłeś ostatecznej decyzji, to wrzucamy do puli znakomitego Bluesounda Powernode. Wiele osób zna, ceni. Rozwiąże Ci on wszelkie problemy z łącznością, uzyskasz Airplay, a także wiele różnych funkcji. Zapraszamy na testy https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/bluesound-powernode-2021.html Odpisz, cytując
Recommended Posts