Mprezi Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Witam, proszę o informację czy wiecie moze czy w nowym Shailing SM1.3 będzie opcja radia internetowego? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Wydaje mi się, że akurat radia internetowego tam nie ma, ale pewności nie mam. Może @Q21 udzieli nam odpowiedzi na to pytanie? 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu A głównie na tym mi zależało. Ale wydaje mi się że jak mam apke radia w telefonie to będzie można to zapuścić do DAC przez wifi Opinie sa doskonale o tym sprzęcie Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Mprezi napisał: A głównie na tym mi zależało. Ale wydaje mi się że jak mam apke radia w telefonie to będzie można to zapuścić do DAC przez wifi Opinie sa doskonale o tym sprzęcie Ktoś dziś na fejsie pytał Q21 właśnie o to radio internetowe w tym Shanlingu. Odpowiedzieli że od razu nie ma, ale to jest na androidzie i pewnie można wgrać swoje apki z radiem internetowym. 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ok. Ktoś już posiada ten sprzęt, jakieś pierwsze wrażenia, porównania? Odpisz, cytując
Recommended Posts