mateolo2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 godzin temu, Mar_Wal napisał: @mateolo2 myślę, że do wtorku dotrze. Mam już pocztexowy tracking number, więc sprzęt w PL. Dam znać po podłączeniu i pierwszych wrażeniach. Szybciutko, Czyli łącznie 10 dni zajęła cała operacja od zamówienia? Edytowano 2 godziny temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
tmnich Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zamówiłem FiiO WARMER R2R i porównam do mojego K13 R2R, który już od dwóch miesięcy jest w systemie. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu 1 godzinę temu, tmnich napisał: Zamówiłem FiiO WARMER R2R i porównam do mojego K13 R2R, który już od dwóch miesięcy jest w systemie. Gdzie zamówiłeś? Odpisz, cytując
tmnich Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, mateolo2 napisał: Gdzie zamówiłeś? https://hifigo.com/products/fiio-warmer-r2r?variant=47203414474991 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 1 godzinę temu, tmnich napisał: Zamówiłem FiiO WARMER R2R i porównam do mojego K13 R2R, który już od dwóch miesięcy jest w systemie. K13 do sprzedania ? Jaki kolor , cena ? Zapraszam na PW Odpisz, cytując
tmnich Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, maciek72 napisał: K13 do sprzedania ? Jaki kolor , cena ? Zapraszam na PW Po testach pewnie wystawię na sprzedaż, cena będzie atrakcyjna 🙂 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 3 minuty temu, tmnich napisał: https://hifigo.com/products/fiio-warmer-r2r?variant=47203414474991 Ja zamówiłem w czwartek i jeszcze nawet nie wysłali. Boję się, że w pon dostanę maila o braku dostępności bo wszędzie indziej wyprzedane. Odpisz, cytując
tmnich Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu 6 minut temu, mateolo2 napisał: Ja zamówiłem w czwartek i jeszcze nawet nie wysłali. Boję się, że w pon dostanę maila o braku dostępności bo wszędzie indziej wyprzedane. W tym roku może dojdzie 😉 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu 8 minut temu, tmnich napisał: W tym roku może dojdzie 😉 Mi to dziewczyna kupiła pod choinkę więc mam nadzieję, że dojdzie Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu 29 minut temu, tmnich napisał: Po testach pewnie wystawię na sprzedaż, cena będzie atrakcyjna 🙂 Biorę Zapraszam na PW 15 minut temu, mateolo2 napisał: Mi to dziewczyna kupiła pod choinkę więc mam nadzieję, że dojdzie Buciki dla dziewczyny w rewanżu się należą Odpisz, cytując
Recommended Posts