mateolo2 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 godzin temu, Mar_Wal napisał: @mateolo2 myślę, że do wtorku dotrze. Mam już pocztexowy tracking number, więc sprzęt w PL. Dam znać po podłączeniu i pierwszych wrażeniach. Szybciutko, Czyli łącznie 10 dni zajęła cała operacja od zamówienia? Edytowano 7 godzin temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
tmnich Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Zamówiłem FiiO WARMER R2R i porównam do mojego K13 R2R, który już od dwóch miesięcy jest w systemie. 2 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, tmnich napisał: Zamówiłem FiiO WARMER R2R i porównam do mojego K13 R2R, który już od dwóch miesięcy jest w systemie. Gdzie zamówiłeś? Odpisz, cytując
tmnich Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, mateolo2 napisał: Gdzie zamówiłeś? https://hifigo.com/products/fiio-warmer-r2r?variant=47203414474991 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, tmnich napisał: Zamówiłem FiiO WARMER R2R i porównam do mojego K13 R2R, który już od dwóch miesięcy jest w systemie. K13 do sprzedania ? Jaki kolor , cena ? Zapraszam na PW Odpisz, cytując
tmnich Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, maciek72 napisał: K13 do sprzedania ? Jaki kolor , cena ? Zapraszam na PW Po testach pewnie wystawię na sprzedaż, cena będzie atrakcyjna 🙂 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, tmnich napisał: https://hifigo.com/products/fiio-warmer-r2r?variant=47203414474991 Ja zamówiłem w czwartek i jeszcze nawet nie wysłali. Boję się, że w pon dostanę maila o braku dostępności bo wszędzie indziej wyprzedane. Odpisz, cytując
tmnich Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, mateolo2 napisał: Ja zamówiłem w czwartek i jeszcze nawet nie wysłali. Boję się, że w pon dostanę maila o braku dostępności bo wszędzie indziej wyprzedane. W tym roku może dojdzie 😉 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, tmnich napisał: W tym roku może dojdzie 😉 Mi to dziewczyna kupiła pod choinkę więc mam nadzieję, że dojdzie Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, tmnich napisał: Po testach pewnie wystawię na sprzedaż, cena będzie atrakcyjna 🙂 Biorę Zapraszam na PW 15 minut temu, mateolo2 napisał: Mi to dziewczyna kupiła pod choinkę więc mam nadzieję, że dojdzie Buciki dla dziewczyny w rewanżu się należą 1 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, mateolo2 napisał: Szybciutko, Czyli łącznie 10 dni zajęła cała operacja od zamówienia? Jak faktycznie dojedzie we wtorek to wyjdzie 12 dni. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, tmnich napisał: Po testach pewnie wystawię na sprzedaż, cena będzie atrakcyjna 🙂 Dokładnie tak. Nie sprzedawaj narazie. Potrzebna ci "baza" testowa. Pozatym może sie okazać że to warmer r2r bedzie subiektywnie gorszy i to on pojdzie na sprzedaż. Pozdr. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Dokładnie tak. Nie sprzedawaj narazie. Potrzebna ci "baza" testowa. Pozatym może sie okazać że to warmer r2r bedzie subiektywnie gorszy i to on pojdzie na sprzedaż. Pozdr. Warmer ze względu na lampy pewnie potrzebuje ze 100h żeby można go było w ogóle z czymś porównać i ocenić Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tym bardziej Nie sprzedawać k13 r2r Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, mateolo2 napisał: Warmer ze względu na lampy pewnie potrzebuje ze 100h żeby można go było w ogóle z czymś porównać i ocenić Myślisz że lampy JJ ułożą się i będą pokazywać coś wyjątkowego ? Szczerze wątpię... Odpisz, cytując
tmnich Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, mateolo2 napisał: Warmer ze względu na lampy pewnie potrzebuje ze 100h żeby można go było w ogóle z czymś porównać i ocenić Przecież to chwila, 5 dób działania DAC i jest ponad 100h. 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Maciej H napisał: Myślisz że lampy JJ ułożą się i będą pokazywać coś wyjątkowego ? Szczerze wątpię... Zobacz sobie komentarze i film na YT wszystkich którzy go mają. Każdy mówi o zmianie. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu Trochę nie chce mi się wierzyć. Recenzenci z YouTube to dla mnie ostatnie źródło informacji. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Maciej H napisał: Trochę nie chce mi się wierzyć. Recenzenci z YouTube to dla mnie ostatnie źródło informacji. Przecież to prawda stara jak świat znana w całym świecie audio - lampy zawsze muszą się wygrzać. Niezależnie od aplikacji Edytowano 9 minut temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu Jasne z tym się zgadzam natomiast jakość samych lamp budzi moje wątpliwości. Odpisz, cytując
Recommended Posts