mateolo2 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 30 minut temu, kaczadupa napisał: Zgłaszam zastrzeżenia do tego wihajstra po prawej stronie. To bym zmienił (Panie Chińczyku jak już nie ruszyła produkcja Warmera mk2 to proszę to zmienić ). Mam identyczne pokrętło w piecyku gazowym Termet. Reszta jest fajna. A najfajniejsze, że nie kosztuje audiofilsko i można kupić nowy za 1200zł. Dobra, wygląd 4/5 ale mów jak brzmienie. Mi się pokrętło bardzo podoba. Jest z odlewanego aluminium i mega satysfakcjonujaco chodzi. Moje JEDYNA uwaga jest taka, że chciałbym aby szyba z przodu była ze szkła a nie plastiku. W k13 górne okienko jest szklane. Tu też mogłoby być. Wtedy byłoby to 10/10 pod kątem wykonania. Edytowano 3 godziny temu przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ciekawe czy jak tak dobrze poszukać to w chińskich marketach nie znalazłby jego klona za powiedzmy 400zł. To samo tylko bez znaczka FiiO. Pewnie gdzieś są. Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @mateolo2 czekam na twoje wrażenia ponieważ aktualnie sam chce zamówić Warmera. Dzisiaj kończy się promocją mam nadzieję że coś skrobniesz 😏 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, mateolo2 napisał: Moje JEDYNA uwaga jest taka, że chciałbym aby szyba z przodu była ze szkła a nie plastiku. Aż ruszyłem tyłek żeby posprawdzać swój sprzęt pod tym kątem, bo nigdy się nie zastanawiałem, czy mam szybki ze szkła czy z plastiku. Co mi wyszło: ampli Marantza - plastik, Aurender - szkło, Audio-gd - szkło, i największe zdziwienie: Singxer - szkło. Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, kaczadupa napisał: 400zł. To samo tylko bez znaczka FiiO I bez brzmienia. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, Maciej H napisał: @mateolo2 czekam na twoje wrażenia ponieważ aktualnie sam chce zamówić Warmera. Dzisiaj kończy się promocją mam nadzieję że coś skrobniesz 😏 Postaram się, a ile kosztuje w promocji? Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, mateolo2 napisał: Postaram się, a ile kosztuje w promocji? 1265 zł i można wziąć na 3 raty 0% Edytowano 2 godziny temu przez Maciej H Odpisz, cytując
bartleby Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Maciej H napisał: 1265 zł Gdzie? Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bartleby napisał: Gdzie? Aliexpress Odpisz, cytując
leoś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Maciej H napisał: 1265 zł Nie zastanawiaj się, sluchałem dzisiaj Gustavssena po Spotify a teraz gram Astounding Eyes of Rita Brahema po coaxie z CD, płyte znam na pamięć, jest bardzo dobrze , nie będziesz żałował. BTW za b.podobną cenę kupiłem, 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Maciej H napisał: Aliexpress FiiO WARMER R2R Fully Balanced Desktop DAC & Headphone Amp koledzy mówią, że tu jest na gotowo za 1250. Odpisz, cytując
leoś Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, bartleby napisał: FiiO WARMER R2R Fully Balanced Desktop DAC & Headphone Amp koledzy mówią, że tu jest na gotowo za 1250. Bo jest , kupiłem nawet parę groszy taniej, być może to zależy od kursu dolara w danym dniu. Ale takie pieniądze i nie ma dodatków ,jak już zresztą pisał dottore. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ależ on by wyglądał z akrylową obudowa i widocznymi bebechami. Może się pokuszę w przyszłości Odpisz, cytując
leoś Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mateolo2 napisał: Ależ on by wyglądał z akrylową obudowa i widocznymi bebechami. Może się pokuszę w przyszłości Ale blacha lepiej grzeje 😉 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Kupiłem. Jak teraz @mateolo2 napisze, że kaszana... 🤣 1 1 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Już tyle wpisów o Warmer , że o K13 r2r już ani słowa . Może czas założyć nowy wątek ?:) Odpisz, cytując
cymes Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu O tak ! Trzeba częściej zaglądać do zakładki Nasze testy. Odpisz, cytując
Recommended Posts