maciek72 Napisano 4 marca Napisano 4 marca (edytowany) A , Twoim zdaniem , który 12v może być lepszym wyborem ? Impulsywny , czy liniowy ? Ponoć jeden i drugi jest w TOP Chcę wykorzystać 1 do Mini DSP Flex 2x4 ( 12v ) , a 2-gi do Bluesound Node 132 ( 5v ) Edytowano 4 marca przez maciek72 Odpisz, cytując
jaknb Napisano 4 marca Autor Napisano 4 marca (edytowany) Proszę o niezaśmiecanie wątku Edytowano 4 marca przez jaknb błąd Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 4 marca Napisano 4 marca (edytowany) @jaknb Czyli co? Będzie zwrot i dalsze poszukiwania? Ciężko się słucha gdy coś przeszkadza, przynajmniej ja tak mam… Edytowano 4 marca przez Artur Charicki Odpisz, cytując
jaknb Napisano 5 marca Autor Napisano 5 marca Kurczę nie wiem właśnie. Biję się z myślami. Może go sobie zostawię jako rozwiązanie tymczasowe. Też się łudzę, że MOŻE po 100h grania się ta góra uspokoi. Odpisz, cytując
jaknb Napisano Piątek o 18:14 Autor Napisano Piątek o 18:14 Dnia 3.03.2026 o 13:41, jaknb napisał: Regulacja głośności i aktywny, buforowany preamp pokazały mi, że tego brakowało w moim systemie! Idąc tym tropem zamówiłem Ladder Bach II. Przekonał mnie uroczy Pan Serb. Mam nadzieję, że wszystko przyjdzie ok z Chin. Trzymam kciuki Odpisz, cytując
renoxd Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Koniecznie daj znać jak już przyjdzie i odsłuchasz. Najbardziej mnie interesuje: Wiim Ultra -> Appolon vs Wiim Ultra -> Lader Bach II -> Apollon Sam mam Wiima Ultra podpiętego do końcówki mocy bezpośrednio. Też myślałem o tym przedwzmacniaczu Edytowano 1 godzinę temu przez renoxd Odpisz, cytując
Recommended Posts