Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 30.09.2025 o 07:35, Piotr Sonido napisał:

To sa odpowiedniki. Z tym że nowa seria radia gra delikatnie bardziej gładko. Ale klasowo to sa te same wzmacniacze. 

Dziękuję wszystkim za pomoc... Byłem już prawie zdecydowany na arcam sa30 ale po wizycie, odsłuchu i testowaniu, w domu  zadomowił się magnat ma900. brzmi fajnie lekko i przyjemnie.. nie jest to energiczny sprzęt ale mnie pasuje... Jeszcze tylko stream osobno na dopełnienie i kolumny są już w kpl.

Napisano
1 godzinę temu, Tweeter2016 napisał:

W NaTematAudio jest ex-demo chyba za 6k zł.

Muszę go pożyczyć i na spokojnie porównać z A9. Ciągle mi w głowie siedzi pytanie czy nie był pod względem dźwięku ciut bardziej dojrzały.

Napisano
Dnia 2.10.2025 o 23:20, Scur napisał:

Dziękuję wszystkim za pomoc... Byłem już prawie zdecydowany na arcam sa30 ale po wizycie, odsłuchu i testowaniu, w domu  zadomowił się magnat ma900. brzmi fajnie lekko i przyjemnie.. nie jest to energiczny sprzęt ale mnie pasuje... Jeszcze tylko stream osobno na dopełnienie i kolumny są już w kpl.

Osobiscie bardzo lubię ten wzmacniacz. Wiima sobie spraw albo Cambridge do tego Magnata

Napisano (edytowany)
5 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Osobiscie bardzo lubię ten wzmacniacz. Wiima sobie spraw albo Cambridge do tego Magnata

U mnie do niemieckich Cantonów, Arcama SA30 zastąpił niemiecki Qudral i progres był spory, ale dirac był mi już nie potrzebny. Ale do 896 , Magnat może być dobrym wyjściem , bo powinien dodać Cantonom trochę ciepełka.

Edytowano przez Tomasz Kluczynski
Napisano
7 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał:

U mnie do niemieckich Cantonów, Arcama SA30 zastąpił niemiecki Qudral i progres był spory, ale dirac był mi już nie potrzebny. Ale do 896 , Magnat może być dobrym wyjściem , bo powinien dodać Cantonom trochę ciepełka.

Dokładnie, bardzo miło się słucha teraz. Quadral może rozważę za jaką część jak będę chciał coś zmienić 🤪