rajdek Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, tomek4446 napisał: Co to jest Sugden ? Dobry interes dla producenta i pośredników.Takie bogactwo za 20 koła. 2 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, rajdek napisał: Takie bogactwo za 20 koła. Strach pomyśleć ile by kosztował jak by wyjęli trafo Odpisz, cytując
Patryk Szulc Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 7 godzin temu, rafalmm napisał: Dziękuje za Twoje porady, są one bardzo odkrywcze i sadze ze pójdę w tym kierunku. A Nie idź w tym kierunku, bo za 2-3 miesiące będziesz w punkcie wyjścia. Chyba, ze chcesz takiego, bezdusznego grania. Do tych głośników pomyśl o używanym Musical Fidelity A3, albo A300 czy A3.2 i będzie miał fajną barwę, styl i pod dostatkiem mocy. Ta Yamaha czy Rotel to będzie podobnie jak z tym chińczykiem - zwykle granie, z MF będziesz czuł muzykę. Ale to Twój wybór. Oczywiście są inne wzmaki, nie gorsze of MF ale mi ten styl grania akurat odpowiada. Odpisz, cytując
rafalmm Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Patryk Szulc napisał: Nie idź w tym kierunku, bo za 2-3 miesiące będziesz w punkcie wyjścia. Chyba, ze chcesz takiego, bezdusznego grania. Do tych głośników pomyśl o używanym Musical Fidelity A3, albo A300 czy A3.2 i będzie miał fajną barwę, styl i pod dostatkiem mocy. Ta Yamaha czy Rotel to będzie podobnie jak z tym chińczykiem - zwykle granie, z MF będziesz czuł muzykę. Ale to Twój wybór. Oczywiście są inne wzmaki, nie gorsze of MF ale mi ten styl grania akurat odpowiada. Yamaszka sie przyda. Za 300 zł to w cenie złomu praktycznie. Najwyzej pojdzie na siłownie i bedzie napedzać jakieć krzykacze Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, soberowy napisał: Ja na Twoim miejscu to bym zaczął od odsłuchów na środku bazy stereo, bokiem to sobie można kwieciste opisy na forum wrzucać. Ja na Twoim miejscu to bym zaczął od zaprzestania popychania farmazonów. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Czekaj, zarzucasz mi kłamstwo, a na filmach, które wrzucasz do sieci siedzisz bokiem do systemu stereo. Jeśli da się usiąść na środku bazy stereo to czemu nagrywasz w ten sposób? Edycja. Odwiedziłem teraz Twój kanał na rumble i faktycznie, czasami siedzisz przy stole, a czasami leżysz na łóżku. Wybacz, że nie oglądam Twoich filmików jak słuchasz muzyki, także cofam swoją poprzednią wypowiedź. https://rumble.com/v6jm8ym-silky-smooth-sound.html?e9s=src_v1_cbl%2Csrc_v1_upp_a https://rumble.com/v6uugkj-chantal-again-.html?e9s=src_v1_cbl%2Csrc_v1_upp_a 😎 Edytowano 3 godziny temu przez soberowy Odpisz, cytując
stach_s Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @rafalmm z Bowersami świetnie zgrywał się poczciwy Denon Pma 980r, kupisz taki za kilka stówek, kolejne kilka na ewentualny serwis i masz sprzęt za grosze na lata. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, soberowy napisał: https://rumble.com/v6jm8ym-silky-smooth-sound.html?e9s=src_v1_cbl%2Csrc_v1_upp_a 😎 Bardzo ładne goździki 🥰. Odpisz, cytując
Recommended Posts