Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
7 godzin temu, rafalmm napisał:

Dziękuje za Twoje porady, są one bardzo odkrywcze i sadze ze pójdę w tym kierunku. A

Nie idź w tym kierunku, bo za 2-3 miesiące będziesz w punkcie wyjścia. Chyba, ze chcesz takiego, bezdusznego grania. Do tych głośników pomyśl o używanym Musical Fidelity A3, albo A300 czy A3.2 i będzie miał fajną barwę, styl i pod dostatkiem mocy. Ta Yamaha czy Rotel to będzie podobnie jak z tym chińczykiem - zwykle granie, z MF będziesz czuł muzykę. Ale to Twój wybór. Oczywiście są inne wzmaki, nie gorsze of MF ale mi ten styl grania akurat odpowiada.

Napisano
2 godziny temu, Patryk Szulc napisał:

Nie idź w tym kierunku, bo za 2-3 miesiące będziesz w punkcie wyjścia. Chyba, ze chcesz takiego, bezdusznego grania. Do tych głośników pomyśl o używanym Musical Fidelity A3, albo A300 czy A3.2 i będzie miał fajną barwę, styl i pod dostatkiem mocy. Ta Yamaha czy Rotel to będzie podobnie jak z tym chińczykiem - zwykle granie, z MF będziesz czuł muzykę. Ale to Twój wybór. Oczywiście są inne wzmaki, nie gorsze of MF ale mi ten styl grania akurat odpowiada.

Yamaszka sie przyda. Za 300 zł to w cenie złomu praktycznie. Najwyzej pojdzie na siłownie i bedzie napedzać jakieć krzykacze :)

Napisano
4 godziny temu, soberowy napisał:

Ja na Twoim miejscu to bym zaczął od odsłuchów na środku bazy stereo, bokiem to sobie można kwieciste opisy na forum wrzucać. ;) 

Ja na Twoim miejscu to bym zaczął od zaprzestania popychania farmazonów.  

Napisano (edytowany)

Czekaj, zarzucasz mi kłamstwo, a na filmach, które wrzucasz do sieci siedzisz bokiem do systemu stereo. Jeśli da się usiąść na środku bazy stereo to czemu nagrywasz w ten sposób?

Edycja.

Odwiedziłem teraz Twój kanał na rumble i faktycznie, czasami siedzisz przy stole, a czasami leżysz na łóżku. Wybacz, że nie oglądam Twoich filmików jak słuchasz muzyki, także cofam swoją poprzednią wypowiedź.

https://rumble.com/v6jm8ym-silky-smooth-sound.html?e9s=src_v1_cbl%2Csrc_v1_upp_a

https://rumble.com/v6uugkj-chantal-again-.html?e9s=src_v1_cbl%2Csrc_v1_upp_a

😎

Edytowano przez soberowy