apococito Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu To prawda - z każdym dniem idzie nowy pomysł no nic, spróbuję, pobawię się i może się wkręcę tak, że będę tu stałym bywalcem, w przyszłości mam nadzieję z większym budżetem dziękuję wszystkim za porady i uwagi! Jesteście świetni Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, apococito napisał: Niestety, ale tak. Wychodzę z założenia, że jak się nie spodoba to sprzedam za niewiele mniej. I tu pojawia się pytanie czy iść w jakieś nowe głośniki, które będą na przyszłość gdybym kupował za parę lat lepszy amplituner (np. do kina domowego) czy totalnie po taniości i znaleźć coś używanego, np. MK-2 To kolumny lepiej używane kupić, bo za 2000zł to już jak się poszuka to naprawdę coś fajnego można znaleźć. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, apococito napisał: To prawda - z każdym dniem idzie nowy pomysł no nic, spróbuję, pobawię się i może się wkręcę tak, że będę tu stałym bywalcem, w przyszłości mam nadzieję z większym budżetem dziękuję wszystkim za porady i uwagi! Jesteście świetni Wsunę tylko info, że jeśli interesowałby Cię nowy sprzęt, to mamy raty 0% i wtedy można kupić coś z bieżącej oferty Odpisz, cytując
apococito Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu A pisałem dzisiaj do Was w sprawie ELAC Debut 2.0 B6.2, ale niestety nie znalazł się już żaden egzemplarz Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @apococito nikt nie narzeka na Twój budżet. Sam gram na zestawie , który w momencie kupna kosztował 5 tyś. z przecinkiem ,amplituner CD plus kolumny-Twoje wymarzone Elac Debut 2.0 B6. Chwilę później doszły standy za 700 parę. W tamtym czasie mogłem położyć w sposób niezauważony dla NIEJ powiedzmy 15 tysięcy,ale.... po dwóch miechach czytania Forum ,pytaniach,odpowiedziach doszedłem do wniosku ,że i tak nie wiem ,co kupuję, więc wybrałem opcję bezpieczną i 3 razy tańszą. Po dwóch latach słuchania i dalszego czytania już mam dość sprecyzowane oczekiwania względem następcy obecnego zestawu,ale tymczasem brak czasu na słuchanie ,a co dopiero odsłuchy i porównania kandydatów . No i hipotetyczny budżet,serce boli...😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts