darkk Napisano Piątek o 10:59 Autor Napisano Piątek o 10:59 Dnia 8.10.2025 o 20:49, JacekWoy napisał: Rega Elex mk4 fajnie temperuje ostrą górę pasma. Do tego Wiim Ultra i masz fajnie grający zestaw. Dziękuję za polecenie. Całkiem całkiem 🙂 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano Piątek o 11:18 Napisano Piątek o 11:18 Daj znać jak to gra z Dali. Sam rozważałem ten piecyk, ale ostatecznie wybrałem inny. Nowy czy używany kupiłeś? Odpisz, cytując
darkk Napisano Piątek o 11:26 Autor Napisano Piątek o 11:26 7 minut temu, Vectorinni napisał: Daj znać jak to gra z Dali. Sam rozważałem ten piecyk, ale ostatecznie wybrałem inny. Nowy czy używany kupiłeś? Nowe. Dam znać. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano Piątek o 11:44 Napisano Piątek o 11:44 Patrząc na odległość Twoich kolumn od ścian, nie masz problemów z basem? U mnie dopiero 50+ cm dało dobre efekty. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 11:46 Napisano Piątek o 11:46 Jeśli pominiemy aspekt wizualny ( choć to kwestia gustu) to jest to bardzo dobry wzmacniacz o barwnym graniu, przyjemnym dla ucha. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano Piątek o 11:50 Napisano Piątek o 11:50 Przed chwilą, Q21 napisał: Jeśli pominiemy aspekt wizualny ( choć to kwestia gustu) to jest to bardzo dobry wzmacniacz o barwnym graniu, przyjemnym dla ucha. Eeee, nie przesadzałbym z tym aspektem wizualnym. Aż taką szkaradą Elex nie jest, a wręcz uważam że może się wielu podobać. Mnie szczególnie ciekawi ciekawią wysokie tony Dali z tym wzmacniaczem. Odpisz, cytując
darkk Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Dnia 24.10.2025 o 13:44, Vectorinni napisał: Patrząc na odległość Twoich kolumn od ścian, nie masz problemów z basem? U mnie dopiero 50+ cm dało dobre efekty. Mam, na czas krytycznego odsłuchu odsuwam🙂 Dnia 24.10.2025 o 13:46, Q21 napisał: Jeśli pominiemy aspekt wizualny ( choć to kwestia gustu) to jest to bardzo dobry wzmacniacz o barwnym graniu, przyjemnym dla ucha. Żona mówiła że bym oddał ten magnetowid 🙂 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Pamiętaj wrócić i zdać relację.🙂 Odpisz, cytując
darkk Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Dnia 24.10.2025 o 13:50, Vectorinni napisał: Eeee, nie przesadzałbym z tym aspektem wizualnym. Aż taką szkaradą Elex nie jest, a wręcz uważam że może się wielu podobać. Mnie szczególnie ciekawi ciekawią wysokie tony Dali z tym wzmacniaczem. Łagodne, da się słuchać bez zmęczenia, szczególnie jeśli dodamy do tego ładną średnicę. Również mniej odczuwalne sybilanty. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu A ta średnica "wychodzi" nieco do słuchacza, wokale są nieco bardziej przybliżone, czy bardziej "w linii"? A bas? Bas jest trzymany za ryj, czy poluzowany? Odpisz, cytując
darkk Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Vectorinni napisał: A ta średnica "wychodzi" nieco do słuchacza, wokale są nieco bardziej przybliżone, czy bardziej "w linii"? A bas? Bas jest trzymany za ryj, czy poluzowany? Tak, wychodzi, przybliżona, wciągające przyjemne brzmienie. Wyższy bas bardzo fajny, szybki, szybko wygaszany, porównuję do Marantz. Jeśli szukasz barwnego grania tak jak ja, to może być to. Ja szukam dalej 🙂 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts