darkk Napisano wczoraj o 18:03 Autor Napisano wczoraj o 18:03 2 godziny temu, Mprezi napisał: To również mnie interesuje bo mam dali rubikore 2 i poszukuję pieca w dobrej synergii. Jak twoje Dali grają MF M5si? O Roksanie też mysle w kwestii odsłuchu. Budżet na nowy wzmacniacz to 10kpln Budżet mamy taki sam, oczekiwania możemy mieć inne. Szukam wzmacniacza z piękną barwą na środku, z wciągającym brzmieniem, do długich odsłuchów. Najlepiej średnica/wokale z przodu. Który zapewni dobry detal i przyłoży na basie. Jeszcze słucham M5SI, dam znać co do wrażeń. 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 16 godzin temu, darkk napisał: Budżet mamy taki sam, oczekiwania możemy mieć inne. Szukam wzmacniacza z piękną barwą na środku, z wciągającym brzmieniem, do długich odsłuchów. Najlepiej średnica/wokale z przodu. Który zapewni dobry detal i przyłoży na basie. Jeszcze słucham M5SI, dam znać co do wrażeń. Koniecznie, bo mamy takie same kolumny i oczekiwania, więc będę miał jakieś odniesienie od czego zacząć poszukiwania.🙂 1 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu M5si to każdy powinien porządnie przesłuchać przed zakupem. Dla jednego to będzie rewelka, a innemu nie spasuje zupełnie. Średnica i wokale do przodu, ale góra ucięta(przygaszona i lekko schowana i na pewno nie detaliczna). Bas może i dobrze kontrolowany, ale już z ilością jak dla mnie to jest go mało. Dlatego każdy musi sam go przesłuchać, jak mu się zgrywa z resztą sprzętu i pomieszczeniem. 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu Dnia 29.11.2025 o 19:03, darkk napisał: z piękną barwą na środku, z wciągającym brzmieniem, do długich odsłuchów A to lampę na 2A3 i jeśli w ludzkich pieniądzach, to dać do wykonania. Dam namiar. Tylko wtedy znowu kolumny do wymiany. Dnia 29.11.2025 o 19:03, darkk napisał: i przyłoży na basie A tutaj to D klasowego trzeba. No i znowu kolumny do wymiany. No i jak tu żyć. Odpisz, cytując
Recommended Posts