darkk Napisano wczoraj o 10:59 Autor Napisano wczoraj o 10:59 Dnia 8.10.2025 o 20:49, JacekWoy napisał: Rega Elex mk4 fajnie temperuje ostrą górę pasma. Do tego Wiim Ultra i masz fajnie grający zestaw. Dziękuję za polecenie. Całkiem całkiem 🙂 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano wczoraj o 11:18 Napisano wczoraj o 11:18 Daj znać jak to gra z Dali. Sam rozważałem ten piecyk, ale ostatecznie wybrałem inny. Nowy czy używany kupiłeś? Odpisz, cytując
darkk Napisano wczoraj o 11:26 Autor Napisano wczoraj o 11:26 7 minut temu, Vectorinni napisał: Daj znać jak to gra z Dali. Sam rozważałem ten piecyk, ale ostatecznie wybrałem inny. Nowy czy używany kupiłeś? Nowe. Dam znać. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano wczoraj o 11:44 Napisano wczoraj o 11:44 Patrząc na odległość Twoich kolumn od ścian, nie masz problemów z basem? U mnie dopiero 50+ cm dało dobre efekty. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 11:46 Napisano wczoraj o 11:46 Jeśli pominiemy aspekt wizualny ( choć to kwestia gustu) to jest to bardzo dobry wzmacniacz o barwnym graniu, przyjemnym dla ucha. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano wczoraj o 11:50 Napisano wczoraj o 11:50 Przed chwilą, Q21 napisał: Jeśli pominiemy aspekt wizualny ( choć to kwestia gustu) to jest to bardzo dobry wzmacniacz o barwnym graniu, przyjemnym dla ucha. Eeee, nie przesadzałbym z tym aspektem wizualnym. Aż taką szkaradą Elex nie jest, a wręcz uważam że może się wielu podobać. Mnie szczególnie ciekawi ciekawią wysokie tony Dali z tym wzmacniaczem. Odpisz, cytując
Recommended Posts