gadek80 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Witam, Potrzebuję znaleźć rozwiązanie na niedrogi sprzęt obsługujący albo Spotify albo BT. Może być nowe, może być używane w granicach 1000 zł. Chciałbym, aby odtwarzało muzykę z platformy streamingowej Tidal lub Spotify. Nie mam pomysłu, może być streaming przez BT z telefonu na sprzęt lub mieć od razu wbudowaną aplikację do streamingu, ewentualnie jakiś dodatkowy moduł. Może być nieduży sprzęt lub nieduże kolumny. Proszę o pomysły. Dziękuję Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie wiem co to ma wspólnego z KD. Pewnie w dziale stereo uzyskasz lepszą odpowiedź. Odpisz, cytując
Sipo Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, gadek80 napisał: Witam, Potrzebuję znaleźć rozwiązanie na niedrogi sprzęt obsługujący albo Spotify albo BT. Może być nowe, może być używane w granicach 1000 zł. Chciałbym, aby odtwarzało muzykę z platformy streamingowej Tidal lub Spotify. Nie mam pomysłu, może być streaming przez BT z telefonu na sprzęt lub mieć od razu wbudowaną aplikację do streamingu, ewentualnie jakiś dodatkowy moduł. Może być nieduży sprzęt lub nieduże kolumny. Proszę o pomysły. Dziękuję Nie jestem pewien czy szukasz streamer-a czy kolumny? Trochę chaotycznie to opisałeś. Jeżeli ma to być cały zestaw w cenie 1k pln, to kolumny aktywne z funkcjami sieciowymi będą dobrym rozwiazamiem. Np. Edifier. Odpisz, cytując
Recommended Posts